Възможности за кандидатстване и работа в ДАНС

вторник, 06 юни 2017 11:48

Представители на специализираната административна дирекция „Човешки ресурси” при Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) участваха в среща със студенти – IV курс в бакалавърска степен и магистри. На събитието, организирано със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК), бяха коментирани възможностите за кандидатстване и постъпване на работа в Агенцията.

В малката конферентна зала

Срещата бе открита от доц. д-р Йордан Близнаков, ръководител на МЦРК, който посочи, че тя се организира за поредна година и ще ориентира студентите към добро кариерно развитие.

Доц. Йордан Близнаков (вляво) и кариерният консултант Атанас Димитров

Представителите на ДАНС запознаха присъстващите с работата на специализирания орган за контраразузнаване и сигурност, чиято основна мисия е разкриване, предотвратяване, пресичане и неутрализиране на заплахите за националната сигурност. Те коментираха възможностите за кандидатстване за работа в Агенцията – чрез конкурси по Закона за ДАНС и конкурси по Закона за държавния служител, като посочиха какви са изискванията, необходимите документи, подготовката и др.

Представителите на ДАНС

Студентите получиха отговори на многобройните си въпроси, свързани с кандидатстването, назначаването и кариерата в Агенцията.

По време на срещата

 

 

Галерия снимки от Възможности за кандидатстване и работа в ДАНС ...