AIESEC Weekend Seminar на тема "Какво е да бъдеш част от една студентска организация?"

сряда, 01 март 2017 12:14

Университетската секция на  най-голямата младежка организация в света AIESEC организира семинар на тема „Какво е да бъдеш част от една студентска организация?“.

AIESEC Weekend Seminar е традиционно събитие, организирано от AIESEC Bulgaria два пъти годишно. Целта му е чрез интерактивни сесии, уъркшопи и дискусии да покаже на студентите какво всъщност представлява организацията и с какво точно се занимава тя. 

В зала "Научни съвети" 

Гост на семинара в зала „Научни съвети“ беше Иван Диков, сертифициран трейнър по неформално образование, обучил над 3000 души както в България, така и в чужбина. Като бивш член на AIESEC той сподели какво му е дала организацията в работата с хора на младежка възраст, какви са възможностите да опознаеш себе си и откриеш своето кариерно поприще. 

Иван Диков

Присъстващите на семинара разбраха и какви са седемнадесетте цели за устойчиво развитие на ООН и защо AIESEC са партньори в тяхното осъществяване. Студентите научиха и какви възможности открива университетът и как работата в неправителствената организация подготвя за професионалното израстване.

Трите студентски отбора по време на семинара

 

Галерия снимки от  AIESEC Weekend Seminar на тема "Какво е да бъдеш част от една студентска органи ...