Дипломи взеха магистрите от транспортния сектор и енергийния бизнес

сряда, 23 ноември 2016 9:38

Официално бяха връчени дипломите на магистрите от специалностите "Икономика на транспорта", "Транспортен мениджмънт", "Транспортен бизнес", "Интелигентни транспортни системи" и "Енергиен бизнес" в аула „Максима”. На събитието присъстваха проф. д.ик.н. Христо Първанов, директор на Центъра по енергиен бизнес и инфраструктура, проф. д-р Виолета Мутафчиева, ръководител на катедра "Икономика на транспорта и енергетиката", гл.ас. д-р Илия Гътовски, научен секретар на катедрата,  доц. д-р Борислав Арнаудов, гл. ас. д-р Ташко Минков, абсолвенти, гости.

Абсолвенти

Пръв обръщение към завършващите направи проф. Първанов като отбеляза, че те вече са завършили успешно втората си степен на обучение – магистратура, и могат да продължат в следващата - докторантура. С особено внимание той подчерта, че при възникнали проблеми между фирмите и администрацията, в които кадрите на УНСС работят, те винаги могат да потърсят контакт с катедрата - институция, която да бъде медиатор за намирането на  добро решение. „Катедрата може да бъде полезна още във вашата реализация с намирането на работа, ако все още някой не е започнал в сферата на транспорта”, каза проф. Първанов.

Проф. Първанов (в средата) приветства магистрите

„За нас е голяма чест да участваме в церемонията по връчването на вашите дипломи. Всички вие завършвате с много висок успех и това е благоприятна предпоставка да продължите образованието си в третата научна степен - доктор”, сподели проф. Мутафчиева.

Проф. Мутафчиева

Доц. Арнаудов също приветства абсолвентите и заяви, че всички кадри от катедрата са реализирани и работят в различни сфери на транспортния бранш.

Дипломи за новия випуск

Церемонията продължи с връчването на дипломи, като отличниците освен грамоти получиха и препоръки, които ще им бъдат от полза при кандидатстване за работа.

Магистрите

Галерия снимки от Дипломи взеха магистрите от транспортния сектор и енергийния бизнес ...