Отличие за наш преподавател

петък, 21 октомври 2016 14:20

Представителите на катедра „Икономика на туризма” - проф. д-р Таня Парушева, доц. д-р Ася Пенчева, доц. д-р Тодорка Тончева, ас. д-р Христина Бойчева и докторантите Вержиния Лазарова, Мария Стоянова и Невена Арнаутска - участваха с доклади в Деветия Черноморски туристически форум на тема „България – туристическа дестинация за четири сезона” в курорта „Св. св. Константин и Елена”.

В събитието, което се проведе под патронажа на министъра на туризма Николина Ангелкова и на кмета на Варна Иван Портних (и двамата възпитаници на УНСС) участваха представители на 11 висши училища от страната и чужбина, на посолствата на Южна Африка, Аржентина, САЩ и Франция в България, на 18 общини, хотелиери, ресторантьори, туроператори, туристически агенции и неправителствени организации от туристическия бизнес.

На тържествена церемония проф. д-р Парушева, научен секретар на катедрата, бе удостоена с плакет за цялостен принос в работата на форума (на снимката горе). Отличието връчи Жельо Душев, председател на Варненска туристическа камара. Проф. Парушева подготви научен доклад на тема „България – туристическа дестинация за четири сезона чрез културен туризъм”, който е публикуван в сборника на форума.

Галерия снимки от Отличие за наш преподавател ...