Договор за сътрудничество между УНСС и Международната банка за икономическо сътрудничество

четвъртък, 26 май 2016 10:41

Разглеждате снимки от Договор за сътрудничество между УНСС и Международната банка за икономическо сътрудничество

Вижте пълен текст на Договор за сътрудничество между УНСС и Международната банка за икономическо сътрудничество

Рамков договор за сътрудничество между нашия университет и Международната банка за икономическо сътрудничество (МБИС) &ndash; Москва, подписаха ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и Ирина Головченко, председател на Управителния съвет на банката (<i>на снимката долу</i>).<b>&nbsp;</b>

Рамков договор за сътрудничество между нашия университет и Международната банка за икономическо сътрудничество (МБИС) – Москва, подписаха ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и Ирина Головченко, председател на Управителния съвет на банката (на снимката долу). 

На подписването от страна на УНСС присъстваха членовете на Ректорския съвет, доц. Паскал Желев, главен секретар по международното сътрудничество, ръководители на катедри, преподаватели, а от страна на банката: Росен Чобанов, представител на България, Наталия Маланичева, директор на управление &bdquo;Работа с клиенти&ldquo;, Дмитрий Гайсьонок, съветник в УС, и Ивайло Колев, началник на отдел &bdquo;Финансови институции&ldquo; (<i>на снимката долу</i>).&nbsp;

На подписването от страна на УНСС присъстваха членовете на Ректорския съвет, доц. Паскал Желев, главен секретар по международното сътрудничество, ръководители на катедри, преподаватели, а от страна на банката: Росен Чобанов, представител на България, Наталия Маланичева, директор на управление „Работа с клиенти“, Дмитрий Гайсьонок, съветник в УС, и Ивайло Колев, началник на отдел „Финансови институции“ (на снимката долу). 

Договорът дава широки възможности за пълноценно взаимноизгодно сътрудничество, подчерта ректорът проф. Статев и съобщи, че наши студенти ще заминат на стаж в МБИС още през следващата година.

Договорът дава широки възможности за пълноценно взаимноизгодно сътрудничество, подчерта ректорът проф. Статев и съобщи, че наши студенти ще заминат на стаж в МБИС още през следващата година.

Головченко и нейните колеги отговориха на въпроси, представиха стратегията на банката и запознаха присъстващите с нейната дейност и широкия спектър услуги, които тя предоставя на своите клиенти.<b>&nbsp;</b>

Головченко и нейните колеги отговориха на въпроси, представиха стратегията на банката и запознаха присъстващите с нейната дейност и широкия спектър услуги, които тя предоставя на своите клиенти. 

Ректорът проф. Статев връчи на председателя на УС на МБИС Головченко възпоменателен медал &bdquo;Проф. Стефан Бобчев &ndash; основател и първи ректор на УНСС&ldquo; и сертификат в знак на благодарност за лекцията (<i>на снимката долу</i>).

Ректорът проф. Статев връчи на председателя на УС на МБИС Головченко възпоменателен медал „Проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНСС“ и сертификат в знак на благодарност за лекцията (на снимката долу).

Галерия снимки от Договор за сътрудничество между УНСС и Международната банка за икономическо сътр ...