Дипломираха се абсолвентите от най-старата катедра в УНСС - „Счетоводство и анализ“

петък, 01 декември 2023 15:06

Разглеждате снимки от Дипломираха се абсолвентите от най-старата катедра в УНСС - „Счетоводство и анализ“

Вижте пълен текст на Дипломираха се абсолвентите от най-старата катедра в УНСС - „Счетоводство и анализ“

&bdquo;Вие бяхте един невероятен випуск, който трябваше да се справи с проблемите на COVID-19, нов начин на общуване и преподаване, ограничени социални контакти, несигурност в бъдещето, но успяхте и ето днес сте тук за да получите дипломите си. На пръв поглед една хартия, но колко много означава тя &ndash; възможност за добра кариера, възможност спокойно да отглеждате децата си и да се грижите за семействата си, възможност да бъдете достойни граждани. Накрая искам отново да подчертая, че вие сте прекрасни млади хора, които сте бъдещето на България и ние вярваме във вас. Знаете скъпи бакалаври и магистри, че вратите на нашата алма-матер ще бъдат винаги отворени за вас. На добър път&ldquo;!, пожела проф. Снежана Башева.<br><br><span>Официално приветствие към абсолвентите отправи ректорът проф. д-р Димитър Димитров: &bdquo;Дипломирането не е край, а ново начало, днес правите първата стъпка по пътя на професионалното си развитие. Път, за който вие сте подготвени. Гостите, които присъстват на тази церемония, са представители на едни от най-големите компании в областта на счетоводството и счетоводното отчитане, това говори много. Бизнеса и институциите уважават Университета за национално и световно стопанство и искат да работят с хора, като вас, които отговарят на техните изисквания. Счетоводителите имат съществена роля за функционирането на всяка една организация, те са гарант за нейната финансова стабилност. ще бъдете гарант за тяхната финансова стабилност&ldquo;, каза проф. д-р Димитър Димитров и изтъкна: &bdquo;Сигурен съм, че имате много поводи за гордост, затова, че завършвате една от най-добрите специалности в нашия университет. Вие сте търсени кадри и съм убеден, че още с първата крачка извън университета ще се реализирате по най-добрия начин на пазара на труда. Очаква ви един интересен и вълнуващ свят, като възпитаници на УНСС, знайте, че ще ви посрещат добре навсякъде. Възползвайте се от тези предимства. Желая ви успех и не забравяйте вашата алма-матер&ldquo;!</span>

„Вие бяхте един невероятен випуск, който трябваше да се справи с проблемите на COVID-19, нов начин на общуване и преподаване, ограничени социални контакти, несигурност в бъдещето, но успяхте и ето днес сте тук за да получите дипломите си. На пръв поглед една хартия, но колко много означава тя – възможност за добра кариера, възможност спокойно да отглеждате децата си и да се грижите за семействата си, възможност да бъдете достойни граждани. Накрая искам отново да подчертая, че вие сте прекрасни млади хора, които сте бъдещето на България и ние вярваме във вас. Знаете скъпи бакалаври и магистри, че вратите на нашата алма-матер ще бъдат винаги отворени за вас. На добър път“!, пожела проф. Снежана Башева.

Официално приветствие към абсолвентите отправи ректорът проф. д-р Димитър Димитров: „Дипломирането не е край, а ново начало, днес правите първата стъпка по пътя на професионалното си развитие. Път, за който вие сте подготвени. Гостите, които присъстват на тази церемония, са представители на едни от най-големите компании в областта на счетоводството и счетоводното отчитане, това говори много. Бизнеса и институциите уважават Университета за национално и световно стопанство и искат да работят с хора, като вас, които отговарят на техните изисквания. Счетоводителите имат съществена роля за функционирането на всяка една организация, те са гарант за нейната финансова стабилност. ще бъдете гарант за тяхната финансова стабилност“, каза проф. д-р Димитър Димитров и изтъкна: „Сигурен съм, че имате много поводи за гордост, затова, че завършвате една от най-добрите специалности в нашия университет. Вие сте търсени кадри и съм убеден, че още с първата крачка извън университета ще се реализирате по най-добрия начин на пазара на труда. Очаква ви един интересен и вълнуващ свят, като възпитаници на УНСС, знайте, че ще ви посрещат добре навсякъде. Възползвайте се от тези предимства. Желая ви успех и не забравяйте вашата алма-матер“!

Страница:

Галерия снимки от Дипломираха се абсолвентите от най-старата катедра в УНСС - „Счетоводство и анал ...