Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

четвъртък, 28 септември 2023 17:19

Разглеждате снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

Вижте пълен текст на Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

<span>Приветствие към форума отправи и доц. д-р Костадин Коларов, ръководител на катедра &bdquo;Предприемачество&ldquo;: &bdquo;Вярвам, че това ще бъде един ползотворен форум, който ще обогати младите хора. Като ръководител на катедра &bdquo;Предприемачество&ldquo;, искам да споделя, че ние с катедра &bdquo;Икономика на природните ресурси&ldquo; имаме една обща задача, а именно <span>&ndash;&nbsp;</span>да ентусиазираме, да дадем самочувствие на обучаемите студенти в секторите на земеделието, развитието на селските райони, преработката и търговията с храни, а в нашата катедра по-общо,&nbsp;<span>&ndash;</span> да имат смелостта да бъдат предприемачи. В този смисъл виждам подобни форуми като добра основа да убедят младите хора, че в съответните изучавани специалности има много перспективи и възможности&ldquo;.</span>

Приветствие към форума отправи и доц. д-р Костадин Коларов, ръководител на катедра „Предприемачество“: „Вярвам, че това ще бъде един ползотворен форум, който ще обогати младите хора. Като ръководител на катедра „Предприемачество“, искам да споделя, че ние с катедра „Икономика на природните ресурси“ имаме една обща задача, а именно – да ентусиазираме, да дадем самочувствие на обучаемите студенти в секторите на земеделието, развитието на селските райони, преработката и търговията с храни, а в нашата катедра по-общо,  да имат смелостта да бъдат предприемачи. В този смисъл виждам подобни форуми като добра основа да убедят младите хора, че в съответните изучавани специалности има много перспективи и възможности“.

Страница:

Галерия снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на а ...