Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

четвъртък, 28 септември 2023 17:19

Разглеждате снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

Вижте пълен текст на Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

<span>Проф. д-р Георги Забунов, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на Бизнес факултета и ръководител на катедра &bdquo;Недвижима собственост&ldquo; също поздрави участниците в конференцията от името на доц. д-р Димитър Благоев, декан на факултета: &bdquo;Пожелавам успех на конференцията и вярвам, че една голяма част от тази амбициозна научна програма, която е залегнала в идеята на организаторите ще се реализира и ще допринесе за търсене и намиране на решения за устойчивото развитие на аграрния сектор и селските райони&ldquo;.</span>

Проф. д-р Георги Забунов, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на Бизнес факултета и ръководител на катедра „Недвижима собственост“ също поздрави участниците в конференцията от името на доц. д-р Димитър Благоев, декан на факултета: „Пожелавам успех на конференцията и вярвам, че една голяма част от тази амбициозна научна програма, която е залегнала в идеята на организаторите ще се реализира и ще допринесе за търсене и намиране на решения за устойчивото развитие на аграрния сектор и селските райони“.

Страница:

Галерия снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на а ...