Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

четвъртък, 28 септември 2023 17:19

Разглеждате снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

Вижте пълен текст на Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на аграрния сектор и селските райони"

<span>Проф. д.ик.н. Юлия Дойчинова, ръководител на катедра &bdquo;Икономика на природните ресурси&ldquo; поздрави участниците във форума и подчерта: &bdquo;За мен е удоволствие да отбележа, че интересът към конференцията, която катедра &bdquo;Икономика на природните ресурси<span>&ldquo;</span> организира за трети път, всяка година се увеличава. Искам да благодаря на участниците, които на днешния форум са 64 автори от 17 научни институции. Убедена съм, че и на днешния форум ще чуем интересни доклади и ще бъдем участници и свидетели в дискусии по проблематиката за развитието на аграрния сектор и селските райони&ldquo;, допълни проф. д.ик.н. Юлия Дойчинова.</span>

Проф. д.ик.н. Юлия Дойчинова, ръководител на катедра „Икономика на природните ресурси“ поздрави участниците във форума и подчерта: „За мен е удоволствие да отбележа, че интересът към конференцията, която катедра „Икономика на природните ресурси организира за трети път, всяка година се увеличава. Искам да благодаря на участниците, които на днешния форум са 64 автори от 17 научни институции. Убедена съм, че и на днешния форум ще чуем интересни доклади и ще бъдем участници и свидетели в дискусии по проблематиката за развитието на аграрния сектор и селските райони“, допълни проф. д.ик.н. Юлия Дойчинова.

Страница:

Галерия снимки от Ректорът откри Третата международна научна конференция „Иновативно развитие на а ...