Известни са победителите във второто състезание за студенти Business Case Challenge

четвъртък, 27 април 2023 11:47

Разглеждате снимки от Известни са победителите във второто състезание за студенти Business Case Challenge

Вижте пълен текст на Известни са победителите във второто състезание за студенти Business Case Challenge

Второто издание на финансовото състезание Business Case Challenge, организирано съвместно от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, УНСС и Междууниверситетския център за развитие на кариерата, се проведе на 25 Април. И тази година студентите имаха възможност да работят по бизнес казус с подкрепата на ментори, в лицето на висококвалифицирани експерти, част от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.<br>В състезанието се включиха пет отбора, съставени от студенти с различни специалности от университетите УНСС, НБУ, СУ и ВУЗФ, като до финал достигнаха три от тях.<br>Студентите работиха усърдно и с ентусиазъм, &nbsp;като защитиха своите предложения с презентация пред менторската комисия. Отборите представиха своите аргументи и отговориха на редица въпроси, които провокираха критичното им мислене, предизвиквайки ги да разгледат казуса в по-голяма дълбочина и изправяйки ги пред различни възможни решения и аспекти.<br>Николай Боев, COGS Controller, Джордже Даскалович, PTP Controller и Стоян Георгиев, Senior COGS Team Leader, в качеството си на ментори и комисия на Business Case Challenge,&nbsp; подкрепяха екипите, насочваха ги и предизвикваха креативността им, с което мотивираха участниците да излязат от рамката, за да търсят нестандартни решения, надграждайки натрупаните знания и умения.<br>Награждаването се проведе в Междууниверситетския център за развитие на кариерата, а наградите бяха връчени от проф. д-р Цветана Стоянова, заместник ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и Николай Боев, COGS Controller.<br>Голямата награда Mentor Shadowing Week с екипа на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик в България грабнаха миналогодишните победители BC Kickers в състав: Християн Бачков (УНСС, IV курс, Икономика с преподаване на английски език), Богоявлена Пламенова (УНСС, IV курс, Финанси и счетоводство с преподаване на английски език) и Петко Спасов (УНСС, IV курс, Бизнес икономика и мениджмънт с преподаване на английски език). &nbsp;Второ място, включващо награден фонд от 1 000 лв. и специални брандирани награди се присъди на Ge3K (студенти от III и IV курс, икономически специалности в УНСС и СУ), трето място, включващо едногодишен абонамент за платформа за книги и специални брандирани награди, бе връчено на отбор Iliyana&rsquo;s Team (студенти от III и IV курс, икономически специалности в УНСС).

Второто издание на финансовото състезание Business Case Challenge, организирано съвместно от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, УНСС и Междууниверситетския център за развитие на кариерата, се проведе на 25 Април. И тази година студентите имаха възможност да работят по бизнес казус с подкрепата на ментори, в лицето на висококвалифицирани експерти, част от Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик.
В състезанието се включиха пет отбора, съставени от студенти с различни специалности от университетите УНСС, НБУ, СУ и ВУЗФ, като до финал достигнаха три от тях.
Студентите работиха усърдно и с ентусиазъм,  като защитиха своите предложения с презентация пред менторската комисия. Отборите представиха своите аргументи и отговориха на редица въпроси, които провокираха критичното им мислене, предизвиквайки ги да разгледат казуса в по-голяма дълбочина и изправяйки ги пред различни възможни решения и аспекти.
Николай Боев, COGS Controller, Джордже Даскалович, PTP Controller и Стоян Георгиев, Senior COGS Team Leader, в качеството си на ментори и комисия на Business Case Challenge,  подкрепяха екипите, насочваха ги и предизвикваха креативността им, с което мотивираха участниците да излязат от рамката, за да търсят нестандартни решения, надграждайки натрупаните знания и умения.
Награждаването се проведе в Междууниверситетския център за развитие на кариерата, а наградите бяха връчени от проф. д-р Цветана Стоянова, заместник ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики и Николай Боев, COGS Controller.
Голямата награда Mentor Shadowing Week с екипа на Центъра за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик в България грабнаха миналогодишните победители BC Kickers в състав: Християн Бачков (УНСС, IV курс, Икономика с преподаване на английски език), Богоявлена Пламенова (УНСС, IV курс, Финанси и счетоводство с преподаване на английски език) и Петко Спасов (УНСС, IV курс, Бизнес икономика и мениджмънт с преподаване на английски език).  Второ място, включващо награден фонд от 1 000 лв. и специални брандирани награди се присъди на Ge3K (студенти от III и IV курс, икономически специалности в УНСС и СУ), трето място, включващо едногодишен абонамент за платформа за книги и специални брандирани награди, бе връчено на отбор Iliyana’s Team (студенти от III и IV курс, икономически специалности в УНСС).

Галерия снимки от Известни са победителите във второто състезание за студенти Business Case Challe ...