Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

петък, 16 декември 2022 8:30

Разглеждате снимки от Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

Вижте пълен текст на Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.

Изборът на отличените студенти бе направен на базата на следните критерии: <span style="text-align: justify;">завършен минимум първи курс, балообразуване от среден успех за последните 2 семестъра, есе и събеседване с представител от Дискордиа. Всеки от победителите получава стипендия на стойност 2000 лева, която ще бъде изплатена на две части &ndash; 1000 лева през първия семестър и 1000 лева през втория. Стипендиантите ще могат да участват и във всички останали инициативи на компанията, които тя ще организира и проведе в УНСС &ndash; лекции, менторски програми, консултации и др., както и стажантски програми.<br></span>&bdquo;Изключително щастливи сме да видим, че в България има толкова мотивирани и амбициозни млади хора. Като лидер в транспортно-логистичния сектор, ние вярваме, че с тази програма изграждаме един мост между бизнеса и образованието. Убедени сме, че тези успешни студенти ще са изключително добър пример за останалите им колеги, съвместявайки ролята на посланици, както на университета, така и на Дискордиа. Очакваме ги скоро при нас за практически стаж, а защо не &ndash; и да се присъединят към екипа ни за постоянно&ldquo;, сподели Жан Вайтилингам, директор &bdquo;Човешки ресурси&ldquo; при награждаването на стипендиантите.<br>На официалната церемонията присъстваха и проф. д-р Христина Николова, ръководител катедра &bdquo;Икономика на транспорта и енергетиката&ldquo;, доц. д-р Борислав Арнаудов, научен секретар на същата катедра и проф. д-р Мирослава Раковска &ndash; ръководител катедра &bdquo;Бизнес логистика&ldquo;.

Изборът на отличените студенти бе направен на базата на следните критерии: завършен минимум първи курс, балообразуване от среден успех за последните 2 семестъра, есе и събеседване с представител от Дискордиа. Всеки от победителите получава стипендия на стойност 2000 лева, която ще бъде изплатена на две части – 1000 лева през първия семестър и 1000 лева през втория. Стипендиантите ще могат да участват и във всички останали инициативи на компанията, които тя ще организира и проведе в УНСС – лекции, менторски програми, консултации и др., както и стажантски програми.
„Изключително щастливи сме да видим, че в България има толкова мотивирани и амбициозни млади хора. Като лидер в транспортно-логистичния сектор, ние вярваме, че с тази програма изграждаме един мост между бизнеса и образованието. Убедени сме, че тези успешни студенти ще са изключително добър пример за останалите им колеги, съвместявайки ролята на посланици, както на университета, така и на Дискордиа. Очакваме ги скоро при нас за практически стаж, а защо не – и да се присъединят към екипа ни за постоянно“, сподели Жан Вайтилингам, директор „Човешки ресурси“ при награждаването на стипендиантите.
На официалната церемонията присъстваха и проф. д-р Христина Николова, ръководител катедра „Икономика на транспорта и енергетиката“, доц. д-р Борислав Арнаудов, научен секретар на същата катедра и проф. д-р Мирослава Раковска – ръководител катедра „Бизнес логистика“.

Страница:

Галерия снимки от Дискордиа отличи четирима студенти със стипендия от 2 000 лв.  ...