УНСС подписа меморандум за сътрудничество със Сдружение „Пи Ем Ай – България Чаптър“

четвъртък, 15 декември 2022 14:31

Разглеждате снимки от УНСС подписа меморандум за сътрудничество със Сдружение „Пи Ем Ай – България Чаптър“

Вижте пълен текст на УНСС подписа меморандум за сътрудничество със Сдружение „Пи Ем Ай – България Чаптър“

Меморандумът за сътрудничество беше подписан от ректора проф. д-р Димитър Димитров и Бояна Захова, председател на Управителния съвет на Сдружението.

Меморандумът за сътрудничество беше подписан от ректора проф. д-р Димитър Димитров и Бояна Захова, председател на Управителния съвет на Сдружението.

&bdquo;Сътрудничеството с Пи Ем Ай &ndash; България Чаптър ще предостави на студентите ни възможността за допълнително професионално развитие, ще осигури достъп до глобални програми за обучение и акредитация на бакалавърски, магистърски и докторски програми по управление на проекти&ldquo;, каза проф. д-р Димитър Димитров, а Бояна Захова подчерта, че&nbsp;<span>Пи Ем Ай &ndash; България Чаптър</span> от години проучва най-добрите практики при ръководенето на проекти, финансирани от държавата и местните власти, Европейския съюз, Световната банка и други международни донори и с удоволствие ще ги сподели с партньорите по споразумението.

„Сътрудничеството с Пи Ем Ай – България Чаптър ще предостави на студентите ни възможността за допълнително професионално развитие, ще осигури достъп до глобални програми за обучение и акредитация на бакалавърски, магистърски и докторски програми по управление на проекти“, каза проф. д-р Димитър Димитров, а Бояна Захова подчерта, че Пи Ем Ай – България Чаптър от години проучва най-добрите практики при ръководенето на проекти, финансирани от държавата и местните власти, Европейския съюз, Световната банка и други международни донори и с удоволствие ще ги сподели с партньорите по споразумението.

Екипът от Пи Ем Ай &ndash; България Чаптър, който ще работи по споразумението, включва Бояна Захова,&nbsp;председател на&nbsp;Управителния съвет,&nbsp;Анелия Червенова, заместник-председател по професионално развитие,&nbsp;Генти Пържита, директор партньорство и спонсорство,&nbsp;Рашид Мехмед, директор професионално развитие, Петя Доровска, директор партньорство и спонсорство.

Екипът от Пи Ем Ай – България Чаптър, който ще работи по споразумението, включва Бояна Захова, председател на Управителния съвет, Анелия Червенова, заместник-председател по професионално развитие, Генти Пържита, директор партньорство и спонсорство, Рашид Мехмед, директор професионално развитие, Петя Доровска, директор партньорство и спонсорство.

При всяка конкретна инициатива в бъдеще ще се подписва допълнителен анекс към споразумението, разясни доц. д-р Васил Петков. &bdquo;Мисля, че този меморандум ще бъде изключително полезен за УНСС и за повишаване на квалификацията на студентите&ldquo;, допълни той.

При всяка конкретна инициатива в бъдеще ще се подписва допълнителен анекс към споразумението, разясни доц. д-р Васил Петков. „Мисля, че този меморандум ще бъде изключително полезен за УНСС и за повишаване на квалификацията на студентите“, допълни той.

Галерия снимки от УНСС подписа меморандум за сътрудничество със Сдружение „Пи Ем Ай – България Чап ...