Катедра „Индустриален бизнес“ връчи дипломите на бакалаври и магистри

понеделник, 28 ноември 2022 15:15

Разглеждате снимки от Катедра „Индустриален бизнес“ връчи дипломите на бакалаври и магистри

Вижте пълен текст на Катедра „Индустриален бизнес“ връчи дипломите на бакалаври и магистри

<span>Официално бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите &bdquo;Бизнес икономика&ldquo;, &bdquo;Индустриален бизнес&ldquo; и &bdquo;Бизнес икономика с преподаване на английски език&ldquo; и на магистрите от&nbsp;специалностите &bdquo;Бизнес икономика&ldquo;, &bdquo;Бизнес анализи и проекти&ldquo; и &bdquo;Бизнес лидерство&ldquo;.</span>

Официално бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Бизнес икономика“, „Индустриален бизнес“ и „Бизнес икономика с преподаване на английски език“ и на магистрите от специалностите „Бизнес икономика“, „Бизнес анализи и проекти“ и „Бизнес лидерство“.

<span style="text-align: justify;">&bdquo;Продължавайте да бъдете пример и носители на знанието, и не спирайте да вдъхновявате другите в професионалния си път&ldquo;, така се обърна към абсолвентите доц. д-р Вяра Милушева, зам.-ръководител на катедрата и модератор на тържественото събитие. &bdquo;Образованието е процес, който ни помага да разберем по-добре света, в който живеем и ни дава възможност да осмислим нещата от различни гледни точки&ldquo;, каза още доц. Милушева.</span>

„Продължавайте да бъдете пример и носители на знанието, и не спирайте да вдъхновявате другите в професионалния си път“, така се обърна към абсолвентите доц. д-р Вяра Милушева, зам.-ръководител на катедрата и модератор на тържественото събитие. „Образованието е процес, който ни помага да разберем по-добре света, в който живеем и ни дава възможност да осмислим нещата от различни гледни точки“, каза още доц. Милушева.

&bdquo;Специалностите в катедра &bdquo;Индустриален бизнес&ldquo; са едни от най-желаните и техните зали винаги са пълни&ldquo;, каза на церемонията ректорът проф. д-р Димитър Димитров. И допълни, че всички завършили бакалавърска или магистърска степен в тези специалности са попаднали на подходящото място. Ректорът увери родители, че УНСС има успешна история в развитието на своите кадри, визирайки и многото примери за известни личности както на политическата сцена, така и в бизнеса.Той сподели, че е ръководител на катедра &bdquo;Национална и регионална сигурност&ldquo;, но е завършил &bdquo;Икономика на промишлеността&ldquo; и тяхната катедра я приема за негова Алма-матер.

„Специалностите в катедра „Индустриален бизнес“ са едни от най-желаните и техните зали винаги са пълни“, каза на церемонията ректорът проф. д-р Димитър Димитров. И допълни, че всички завършили бакалавърска или магистърска степен в тези специалности са попаднали на подходящото място. Ректорът увери родители, че УНСС има успешна история в развитието на своите кадри, визирайки и многото примери за известни личности както на политическата сцена, така и в бизнеса.Той сподели, че е ръководител на катедра „Национална и регионална сигурност“, но е завършил „Икономика на промишлеността“ и тяхната катедра я приема за негова Алма-матер.

Г-н Кирил Желязков, член на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България, председател на Българската браншова камара по електронна промишленост и информатика и председател на фондация &bdquo;Джон Атанасов&ldquo; изтъкна, че за него е привилегия и удоволствие да сподели празника, който увенчава дългогодишните усилия на дипломантите да постигнат поредната стъпка в тяхното развитие. От името на индустриалния капитал той отправи покана: &bdquo;чакаме ви да обсъдим вашите идеи и да черпим от вашата енергия&ldquo;.

Г-н Кирил Желязков, член на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България, председател на Българската браншова камара по електронна промишленост и информатика и председател на фондация „Джон Атанасов“ изтъкна, че за него е привилегия и удоволствие да сподели празника, който увенчава дългогодишните усилия на дипломантите да постигнат поредната стъпка в тяхното развитие. От името на индустриалния капитал той отправи покана: „чакаме ви да обсъдим вашите идеи и да черпим от вашата енергия“.

С думите &bdquo;празнуваме края на едно начало&ldquo;, се обърна към присъстващите доц. д-р Ивайло Иванов, научен секретар на катедрата. &bdquo;Нерядко в професионалните ни взаимоотношения прилагах максимата и тактика на атомния президент на САЩ Хари Труман &ndash; &bdquo;Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги.&ldquo; Той уточни, че днес думата не е нито за убеждението, нито за объркването. &bdquo;Думата е за усилията и за времето прекарано заедно. Заедно направихме много, създавахме квалификацията ви, мотивирахме се, учихме се да управляваме ресурсите и да планираме действията си. И всичко това направихме, за да можем да променяме себе си и света около нас. Доц. Иванов увери, че познавайки ги добре е все по-сигурен, че благодарение на тях, България я очаква по-добро бъдеще.

С думите „празнуваме края на едно начало“, се обърна към присъстващите доц. д-р Ивайло Иванов, научен секретар на катедрата. „Нерядко в професионалните ни взаимоотношения прилагах максимата и тактика на атомния президент на САЩ Хари Труман – „Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги.“ Той уточни, че днес думата не е нито за убеждението, нито за объркването. „Думата е за усилията и за времето прекарано заедно. Заедно направихме много, създавахме квалификацията ви, мотивирахме се, учихме се да управляваме ресурсите и да планираме действията си. И всичко това направихме, за да можем да променяме себе си и света около нас. Доц. Иванов увери, че познавайки ги добре е все по-сигурен, че благодарение на тях, България я очаква по-добро бъдеще.

Ректорът връчи дипломите на отличниците Василена Василева, Искрена Илчева, Нели Маринкова, Ралица Димитрова, Божидар Радков, Илислава Динкова, Деница Такева.<br>&bdquo;Тази катедра ми даде знания, много възможности и приятелства. Едно нещо ни обединява &ndash; успехът, който не обича оправдания&ldquo;, каза Василена Василева. Тя пожела на абсолвентите да дефинират своята представа за успех.

Ректорът връчи дипломите на отличниците Василена Василева, Искрена Илчева, Нели Маринкова, Ралица Димитрова, Божидар Радков, Илислава Динкова, Деница Такева.
„Тази катедра ми даде знания, много възможности и приятелства. Едно нещо ни обединява – успехът, който не обича оправдания“, каза Василена Василева. Тя пожела на абсолвентите да дефинират своята представа за успех.

Галерия снимки от Катедра „Индустриален бизнес“ връчи дипломите на бакалаври и магистри  ...