Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“ се проведе в УНСС

понеделник, 28 ноември 2022 14:17

Разглеждате снимки от Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“ се проведе в УНСС

Вижте пълен текст на Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“ се проведе в УНСС

Събитието се организира за девета поредна година от катедра "Публична администрация" на факултет &bdquo;Управление и администрация&ldquo;.<br>Есенната академия стартира през 2014 г. като форум за обмен на информация и идеи за научни изследвания и преподавателска работа на екипа на катедра &bdquo;Публична администрация&ldquo; в УНСС. Ежегодното й провеждане постепенно я утвърди като национален форум, включен в годишния календар с прояви на Института по публична администрация, отбеляза доц. д-р Деница Горчилова, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет &bdquo;Управление и администрация&ldquo; и научен секретар на катедра &bdquo;Публична администрация&ldquo; и допълни, че тази година са решили да се върнат към корените, като кръстят академията &bdquo;Лаборатория за иновации&ldquo; и поканят външни хора за лектори.

Събитието се организира за девета поредна година от катедра "Публична администрация" на факултет „Управление и администрация“.
Есенната академия стартира през 2014 г. като форум за обмен на информация и идеи за научни изследвания и преподавателска работа на екипа на катедра „Публична администрация“ в УНСС. Ежегодното й провеждане постепенно я утвърди като национален форум, включен в годишния календар с прояви на Института по публична администрация, отбеляза доц. д-р Деница Горчилова, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет „Управление и администрация“ и научен секретар на катедра „Публична администрация“ и допълни, че тази година са решили да се върнат към корените, като кръстят академията „Лаборатория за иновации“ и поканят външни хора за лектори.

Страница:

Галерия снимки от Девета есенна академия „Лаборатория за иновации“ се проведе в УНСС ...