Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

петък, 13 май 2022 11:20

Разглеждате снимки от Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

Вижте пълен текст на Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

<b>Според г-н Алексей Лaзаров, главен редактор на в. &bdquo;Капитал&ldquo;</b> това, което липсва в момента е разказването на добри истории, а не бизнес писането на важни неща, които трябва да бъдат разказани. Това, което все още не е измислено, е как да разказваме това, което се случва по различен и интересен за хората начин. Той сподели, че когато във в. &bdquo;Капитал&ldquo; търсят журналист, се насочват към хора, които искат да разказват интересни истории по нов начин.

Според г-н Алексей Лaзаров, главен редактор на в. „Капитал“ това, което липсва в момента е разказването на добри истории, а не бизнес писането на важни неща, които трябва да бъдат разказани. Това, което все още не е измислено, е как да разказваме това, което се случва по различен и интересен за хората начин. Той сподели, че когато във в. „Капитал“ търсят журналист, се насочват към хора, които искат да разказват интересни истории по нов начин.

Страница:

Галерия снимки от Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по би ...