Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

петък, 13 май 2022 11:20

Разглеждате снимки от Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

Вижте пълен текст на Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по бизнес журналистика“

<b>Г-н Ивайло Станчев, управляващ редактор във в. &bdquo;Капитал&ldquo;,</b> разказа за времето, когато е бил студент по журналистика в УНСС и как с неговите състуденти са искали от ръководството на университета да се премахнат всички икономически специалности. Навлизайки в практиката обаче, още като студент разбира колко важно е това знание. За него днес икономическите специалности трябва да са задължителни, не само за бизнес журналистиката, а при подготовката на всеки журналист.

Г-н Ивайло Станчев, управляващ редактор във в. „Капитал“, разказа за времето, когато е бил студент по журналистика в УНСС и как с неговите състуденти са искали от ръководството на университета да се премахнат всички икономически специалности. Навлизайки в практиката обаче, още като студент разбира колко важно е това знание. За него днес икономическите специалности трябва да са задължителни, не само за бизнес журналистиката, а при подготовката на всеки журналист.

Страница:

Галерия снимки от Катедра „Медии и обществени комуникации“ проведе първото издание на „Форум по би ...