Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

понеделник, 11 април 2022 9:34

Разглеждате снимки от Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

Вижте пълен текст на Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

&bdquo;Уважаеми колеги, скъпи гости, имам честта да ви поздравя от името на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров", приветства участниците проф. д-р Мирослава Раковска като подчерта, че&nbsp;<span>&bdquo;</span><span>катедра</span> &bdquo;МИО и бизнес" е&nbsp; с много устойчиви традиции, с много високи стандарти на качеството на обучението и има огромен принос за развитието на научните изследвания. Доказателство за това са стотиците възпитаници на катедрата, които са част от държавния елит и бизнеса и с гордост могат да кажат, че са завършили специалност <span>&bdquo;</span>Международни икономически отношения".

„Уважаеми колеги, скъпи гости, имам честта да ви поздравя от името на ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров", приветства участниците проф. д-р Мирослава Раковска като подчерта, че катедра „МИО и бизнес" е  с много устойчиви традиции, с много високи стандарти на качеството на обучението и има огромен принос за развитието на научните изследвания. Доказателство за това са стотиците възпитаници на катедрата, които са част от държавния елит и бизнеса и с гордост могат да кажат, че са завършили специалност Международни икономически отношения".

Страница:

Галерия снимки от Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на зав ...