Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

понеделник, 11 април 2022 9:34

Разглеждате снимки от Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

Вижте пълен текст на Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на завършилите студенти”

Доц. д-р Васил Петков, ръководител катедра <span>&bdquo;</span>МИО и бизнес" поздрави участниците: <span>&bdquo;</span>С настоящата кръгла маса даваме началото на поредица от мероприятия, които са свързани с отбелязване на 70-годишния юбилей на катедрата. Събитието е посветено на обучението в специалност &bdquo;МИО&rdquo; и<b> </b>професионалната реализация на студентите. Традиция е в нашата катедра да обсъждаме съдържанието на учебните програми с нашите възпитаници и с представители на бизнеса, тоест с техните работодатели".

Доц. д-р Васил Петков, ръководител катедра МИО и бизнес" поздрави участниците: С настоящата кръгла маса даваме началото на поредица от мероприятия, които са свързани с отбелязване на 70-годишния юбилей на катедрата. Събитието е посветено на обучението в специалност „МИО” и професионалната реализация на студентите. Традиция е в нашата катедра да обсъждаме съдържанието на учебните програми с нашите възпитаници и с представители на бизнеса, тоест с техните работодатели".

Страница:

Галерия снимки от Кръгла маса „Обучението в специалност „МИО” и перспективите за реализация на зав ...