Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

четвъртък, 16 септември 2021 17:41

Разглеждате снимки от Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

Вижте пълен текст на Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

В обръщението си към участниците доц. д-р Събка Пашова, ръководител на катедра &bdquo;Стокознание&ldquo; в Икономическия университет &ndash; Варна обърна внимание, че тази кръгла маса дава възможност да бъдат дискутирани основните проблеми, възможностите за решаване и налагането на устойчиви модели за потребление на храни и намаляване на хранителните отпадъци (<i>на снимката долу</i>).

В обръщението си към участниците доц. д-р Събка Пашова, ръководител на катедра „Стокознание“ в Икономическия университет – Варна обърна внимание, че тази кръгла маса дава възможност да бъдат дискутирани основните проблеми, възможностите за решаване и налагането на устойчиви модели за потребление на храни и намаляване на хранителните отпадъци (на снимката долу).

Страница:

Галерия снимки от Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България” ...