Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

четвъртък, 16 септември 2021 17:41

Разглеждате снимки от Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

Вижте пълен текст на Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България”

При откриването на събитието председателят на организационния комитет доц. д-р Стилиян Стефанов от <strong><a href="http://departments.unwe.bg/natural-resources" style="background-color: #ffffff;">катедра &bdquo;Икономика на природните ресурси&rdquo;</a></strong> припомни дългогодишната история на кръглата маса и обърна внимание, че настоящата темата не е избрана случайно. &bdquo;Тя е в съответствие с целта на ЕС да превърне Европа в първия неутрален по отношение на климата континент до 2050 г. За постигане на тази цел е приет Европейски зелен пакт, който признава връзките между здравето на хората, обществото и планетата.&ldquo;

При откриването на събитието председателят на организационния комитет доц. д-р Стилиян Стефанов от катедра „Икономика на природните ресурси” припомни дългогодишната история на кръглата маса и обърна внимание, че настоящата темата не е избрана случайно. „Тя е в съответствие с целта на ЕС да превърне Европа в първия неутрален по отношение на климата континент до 2050 г. За постигане на тази цел е приет Европейски зелен пакт, който признава връзките между здравето на хората, обществото и планетата.“

Страница:

Галерия снимки от Кръгла маса „Устойчивото потребление на храни в България” ...