УНСС и директорите на икономическите училища проведоха седмото Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ)

понеделник, 21 юни 2021 10:44

Разглеждате снимки от УНСС и директорите на икономическите училища проведоха седмото Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ)

Вижте пълен текст на УНСС и директорите на икономическите училища проведоха седмото Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ)

На 19 юни в Учебно-оздравителната база на УНСС в Равда се проведе седмото Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ). Проф. д-р Даниела Фесчиян, председател на АИУБ, откри съвещанието и благодари на директорите на 35<sup>-те</sup> икономически училища-членове на Асоциацията. Тя подчерта важната роля на АИУБ в осъществяването на връзката и прехода между средното и висшето икономическо образование в България. Проф. Фесчиян акцентира на водещата роля на УНСС в откриването и подкрепата на талантливи млади хора по пътя на тяхното образование и кариерно развитие. Благодарности бяха отправени и към ректорското ръководство на УНСС за активното участие и подкрепата на АИУБ през годините на нейното създаване и развитие.

На 19 юни в Учебно-оздравителната база на УНСС в Равда се проведе седмото Национално съвещание на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ). Проф. д-р Даниела Фесчиян, председател на АИУБ, откри съвещанието и благодари на директорите на 35-те икономически училища-членове на Асоциацията. Тя подчерта важната роля на АИУБ в осъществяването на връзката и прехода между средното и висшето икономическо образование в България. Проф. Фесчиян акцентира на водещата роля на УНСС в откриването и подкрепата на талантливи млади хора по пътя на тяхното образование и кариерно развитие. Благодарности бяха отправени и към ректорското ръководство на УНСС за активното участие и подкрепата на АИУБ през годините на нейното създаване и развитие.

Страница:

Галерия снимки от УНСС и директорите на икономическите училища проведоха седмото Национално съвеща ...