Проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: „Нова парадигма на културния туризъм в контекста на глобализацията”

петък, 23 април 2021 14:53

Разглеждате снимки от Проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: „Нова парадигма на културния туризъм в контекста на глобализацията”

Вижте пълен текст на Проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: „Нова парадигма на културния туризъм в контекста на глобализацията”

На 12.04.2021 г. се проведе публична защита за присъждане на научната степен &bdquo;доктор на науките&rdquo;, на която проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: <b>&bdquo;Нова парадигма на културния туризъм в контекста на глобализацията&rdquo;</b>. Научната разработка е посветена на 100-годишния юбилей на УНСС и 30 години от създаването на катедра &bdquo;Икономика на туризма&ldquo;.

На 12.04.2021 г. се проведе публична защита за присъждане на научната степен „доктор на науките”, на която проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: „Нова парадигма на културния туризъм в контекста на глобализацията”. Научната разработка е посветена на 100-годишния юбилей на УНСС и 30 години от създаването на катедра „Икономика на туризма“.

Страница:

Галерия снимки от Проф. д-р Таня Парушева защити дисертационен труд на тема: „Нова парадигма на ку ...