УНСС подписа договор за сътрудничество с Централния кооперативен съюз

четвъртък, 15 април 2021 9:23

Разглеждате снимки от УНСС подписа договор за сътрудничество с Централния кооперативен съюз

Вижте пълен текст на УНСС подписа договор за сътрудничество с Централния кооперативен съюз

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и проф. д.ик.н. Петър Стефанов, председател на Централния кооперативен съюз, подписаха договор за сътрудничество между двете институции (<i>на снимката долу</i>).

Ректорът проф. д-р Димитър Димитров и проф. д.ик.н. Петър Стефанов, председател на Централния кооперативен съюз, подписаха договор за сътрудничество между двете институции (на снимката долу).

Централният кооперативен съюз отделя изключително внимание на младите хора и е бил домакин на две световни младежки срещи, посветени на тяхната &nbsp;роля в кооперативните организации. &nbsp;&bdquo;Анализирайки резултатите от срещите, ние все по-активно търсим участието на младите хора в управлението на кооперативните организации, но за да участват в управлението, те трябва да бъдат подготвени. Затова наистина се радвам, че осъществихме това партньорство.&ldquo;

Централният кооперативен съюз отделя изключително внимание на младите хора и е бил домакин на две световни младежки срещи, посветени на тяхната  роля в кооперативните организации.  „Анализирайки резултатите от срещите, ние все по-активно търсим участието на младите хора в управлението на кооперативните организации, но за да участват в управлението, те трябва да бъдат подготвени. Затова наистина се радвам, че осъществихме това партньорство.“

От името на УС на ЦКС проф. д.ик.н. Петър Стефанов връчи на ректора на УНСС почетен знак &bdquo;130 години кооперативно движение в Българя&ldquo; и сертификат, който удостоверява високото отличие.

От името на УС на ЦКС проф. д.ик.н. Петър Стефанов връчи на ректора на УНСС почетен знак „130 години кооперативно движение в Българя“ и сертификат, който удостоверява високото отличие.

От своя страна, проф. д-р Димитър Димитров връчи на председателя на ЦКС плакет във връзка със 100-годишнината на университета.

От своя страна, проф. д-р Димитър Димитров връчи на председателя на ЦКС плакет във връзка със 100-годишнината на университета.

Координатор на подписаното споразумение е доц. д-р Бисер Петков, директор на Научноизследователския център по търговия и ръководител на катедра &bdquo;Икономика на търговията&ldquo;, която ще реализира съвместната програма (<i>на снимката долу вдясно).</i>

Координатор на подписаното споразумение е доц. д-р Бисер Петков, директор на Научноизследователския център по търговия и ръководител на катедра „Икономика на търговията“, която ще реализира съвместната програма (на снимката долу вдясно).

На събитието присъстваха още доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност (<i>на</i> <i>снимката долу - отляво надясно).</i>

На събитието присъстваха още доц. д-р Михаил Мусов, зам.-ректор по научноизследователска дейност и международно сътрудничество, проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност (на снимката долу - отляво надясно).

Галерия снимки от УНСС подписа договор за сътрудничество с Централния кооперативен съюз ...