Доц. Росен Кирилов: УНСС реализира над 1000 платени стажа по програмата за студентски практики през 2020 г.

петък, 15 януари 2021 16:45

Разглеждате снимки от Доц. Росен Кирилов: УНСС реализира над 1000 платени стажа по програмата за студентски практики през 2020 г.

Вижте пълен текст на Доц. Росен Кирилов: УНСС реализира над 1000 платени стажа по програмата за студентски практики през 2020 г.

&ndash; Нашият кариерен център от много години развива своите дигитални канали и разчита именно на тях за разпространение на информация. Ние имаме изключително добра Facebook страница, в която всеки ден се публикуват обяви и информация - <strong><a href="https://www.facebook.com/ICCD.UNWE/">ICCD.UNWE</a></strong>. Имаме и сайт &ndash; цялостна система, в която всички работодатели собственоръчно публикуват своите обяви за стаж, работа и стипендии, а студентите с един клик кандидатстват по тези обяви - <strong><a href="http://iccd.unwe.bg/">http://iccd.unwe.bg/</a></strong>. Използваме активно социалните мрежи и сме убедени, че това ще продължава и занапред. Ние сме там и студентите могат лесно да ни намерят<b><i>. Всичко се прави в интерес на студента и сме сигурни, че всички могат да открият кариерен приятел в лицето на университета.&nbsp;</i></b>Ставайки студенти в УНСС, те веднага получават контакти до топ работодателите в среда, която е много успешна за изграждане на кариера. Ролята на МЦРК е да гарантира, че срещата между работодател и студент ще се реализира по най-добрия начин. Старанията ни са насочени именно в тази посока.

– Нашият кариерен център от много години развива своите дигитални канали и разчита именно на тях за разпространение на информация. Ние имаме изключително добра Facebook страница, в която всеки ден се публикуват обяви и информация - ICCD.UNWE. Имаме и сайт – цялостна система, в която всички работодатели собственоръчно публикуват своите обяви за стаж, работа и стипендии, а студентите с един клик кандидатстват по тези обяви - http://iccd.unwe.bg/. Използваме активно социалните мрежи и сме убедени, че това ще продължава и занапред. Ние сме там и студентите могат лесно да ни намерят. Всичко се прави в интерес на студента и сме сигурни, че всички могат да открият кариерен приятел в лицето на университета. Ставайки студенти в УНСС, те веднага получават контакти до топ работодателите в среда, която е много успешна за изграждане на кариера. Ролята на МЦРК е да гарантира, че срещата между работодател и студент ще се реализира по най-добрия начин. Старанията ни са насочени именно в тази посока.

Страница:

Галерия снимки от Доц. Росен Кирилов: УНСС реализира над 1000 платени стажа по програмата за студе ...