Дарение на икономическа литература получи библиотеката на УНСС

понеделник, 07 декември 2020 17:51

Разглеждате снимки от Дарение на икономическа литература получи библиотеката на УНСС

Вижте пълен текст на Дарение на икономическа литература получи библиотеката на УНСС

Г-жа Цветелина Пенкова, член на Европейския парламент, дари българска и чуждестранна икономическа литература на университетската библиотека.

Г-жа Цветелина Пенкова, член на Европейския парламент, дари българска и чуждестранна икономическа литература на университетската библиотека.

<i>Ректорът проф. Димитър Димитров връчва&nbsp;</i><i>свидетелството&nbsp;</i><i style="background-color: transparent;">за дарение на г-жа Цветелина Пенкова</i>

Ректорът проф. Димитър Димитров връчва свидетелството за дарение на г-жа Цветелина Пенкова

&bdquo;Това е скромен жест по случай студентския празник. Най-важното е да се амбицират и подпомагат младите хора. Надяваме се, че с малки стъпки ще предизвикаме интереса на студентите към случващото се в Европейския съюз&ldquo;, каза г-жа Цветелина Пенкова. Тя изрази надеждата си, че и в бъдеще ще се организират съвместни инициативи, каквато беше проведената през ноември в УНСС международна конференция &bdquo;България в Еврозоната &ndash; възможности и предизвикателства&ldquo;, организирана по нейна инициатива заедно с катедра &bdquo;Международни икономически отношения и бизнес&ldquo;.

„Това е скромен жест по случай студентския празник. Най-важното е да се амбицират и подпомагат младите хора. Надяваме се, че с малки стъпки ще предизвикаме интереса на студентите към случващото се в Европейския съюз“, каза г-жа Цветелина Пенкова. Тя изрази надеждата си, че и в бъдеще ще се организират съвместни инициативи, каквато беше проведената през ноември в УНСС международна конференция „България в Еврозоната – възможности и предизвикателства“, организирана по нейна инициатива заедно с катедра „Международни икономически отношения и бизнес“.

&bdquo;Имаме идея и за поставяне на киоски пред вратата на библиотеката, така студентите ще могат да се самообслужват и да не зависят от работното време на библиотеката&ldquo;, съобщи проф. Цветана Стоянова.

„Имаме идея и за поставяне на киоски пред вратата на библиотеката, така студентите ще могат да се самообслужват и да не зависят от работното време на библиотеката“, съобщи проф. Цветана Стоянова.

&bdquo;Желанието ни е повече неща да се ползват от всяко място и на всякакво устройство, разказа г-жа Десислава Милушева, директор на библиотеката. - Намерението ни е по-голямата част от библиотечните услуги също да могат да се заявяват и получават в електронен формат.&ldquo;

„Желанието ни е повече неща да се ползват от всяко място и на всякакво устройство, разказа г-жа Десислава Милушева, директор на библиотеката. - Намерението ни е по-голямата част от библиотечните услуги също да могат да се заявяват и получават в електронен формат.“

Галерия снимки от Дарение на икономическа литература получи библиотеката на УНСС ...