Първа среща на ректорското ръководство с новия Съвет на настоятелите

сряда, 24 юни 2020 11:25

Разглеждате снимки от Първа среща на ректорското ръководство с новия Съвет на настоятелите

Вижте пълен текст на Първа среща на ректорското ръководство с новия Съвет на настоятелите

За мен е голяма чест да Ви приветствам с „Добре дошли!“. За повечето от Вас УНСС е роден дом и Алма матер. Убеден съм, че заедно ще работим за доброто на нашия университет. С тези думи ректорът проф. Димитър Димитров приветства членовете на новоизбрания Съвет на настоятелите по време на първата им среща с ректорското ръководство.

За мен е голяма чест да Ви приветствам с „Добре дошли!“. За повечето от Вас УНСС е роден дом и Алма матер. Убеден съм, че заедно ще работим за доброто на нашия университет. С тези думи ректорът проф. Димитър Димитров приветства членовете на новоизбрания Съвет на настоятелите по време на първата им среща с ректорското ръководство.

Г-н Мартин Петков<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i><i>)</i>: Ще се радвам да работя в името на нашия университет и да помагам с&nbsp; каквото мога.

Г-н Мартин Петков (на снимката долу): Ще се радвам да работя в името на нашия университет и да помагам с  каквото мога.

Г-н Кирил Бошов, възпитаник на УНСС<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>): Ще се радвам да допринеса за доброто взаимодействие с бизнеса. За мен е чест да бъда член на Съвета на настоятелите.

Г-н Кирил Бошов, възпитаник на УНСС (на снимката долу): Ще се радвам да допринеса за доброто взаимодействие с бизнеса. За мен е чест да бъда член на Съвета на настоятелите.

Г-н Йовко Атанасов, възпитаник на УНСС<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>):<b> </b>Ще работя за взаимодействието на университета с бизнеса.

Г-н Йовко Атанасов, възпитаник на УНСС (на снимката долу): Ще работя за взаимодействието на университета с бизнеса.

Доц. д-р инж. Лиляна Вълчева<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>):<b> </b>Щастлива съм, че съм в настоятелството на УНСС. Това е едно голямо предизвикателство. Смятам, че можем да издигнем университета на много високо ниво.

Доц. д-р инж. Лиляна Вълчева (на снимката долу): Щастлива съм, че съм в настоятелството на УНСС. Това е едно голямо предизвикателство. Смятам, че можем да издигнем университета на много високо ниво.

Г-н Максим Бехар, възпитаник на УНСС<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>): УНСС е в сърцето ми. Радвам се, че ще мога да помагам. Винаги съм на разположение.

Г-н Максим Бехар, възпитаник на УНСС (на снимката долу): УНСС е в сърцето ми. Радвам се, че ще мога да помагам. Винаги съм на разположение.

Г-жа Велина Белева &ndash; Влахова, възпитаничка на УНСС<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>):<b> &nbsp;</b>През последните три мандата бях зам.-кмет на район Студентски. Запозната съм с програмите и дейностите в Студентския град. С удоволствие ще помагам на любимия университет.

Г-жа Велина Белева – Влахова, възпитаничка на УНСС (на снимката долу):  През последните три мандата бях зам.-кмет на район Студентски. Запозната съм с програмите и дейностите в Студентския град. С удоволствие ще помагам на любимия университет.

Г-н Петър Андронов, възпитаник на УНСС <i>(</i><i>на снимката долу</i>):<b> </b>УНСС е моят дом. Радвам се, че ще работим заедно. Моята цел е студентите да се реализират по специалностите, които изучават. За мен е огромна чест, че моят университет навърши 100 години.

Г-н Петър Андронов, възпитаник на УНСС (на снимката долу): УНСС е моят дом. Радвам се, че ще работим заедно. Моята цел е студентите да се реализират по специалностите, които изучават. За мен е огромна чест, че моят университет навърши 100 години.

Г-жа Виолина Маринова<b> </b><i>(</i><i>на снимката долу</i>):<b> </b>&nbsp;Банка ДСК има много инициативи, с които подпомага студентите. 80 на сто от нейните служители са възпитаници на университета. Надявам се, че с моята работа ще бъда полезна на УНСС.

Г-жа Виолина Маринова (на снимката долу):  Банка ДСК има много инициативи, с които подпомага студентите. 80 на сто от нейните служители са възпитаници на университета. Надявам се, че с моята работа ще бъда полезна на УНСС.

Доц. Лиляна Вълчева беше избрана единодушно за председател на Съвета на настоятелите, а г-жа Велина Белева &ndash; за организационен секретар на Съвета.

Доц. Лиляна Вълчева беше избрана единодушно за председател на Съвета на настоятелите, а г-жа Велина Белева – за организационен секретар на Съвета.

Галерия снимки от Първа среща на ректорското ръководство с новия Съвет на настоятелите ...