Ново признание за УНСС от CIMA

вторник, 26 май 2020 13:00

Разглеждате снимки от Ново признание за УНСС от CIMA

Вижте пълен текст на Ново признание за УНСС от CIMA

<a href="/Uploads/Main/f6af0_CIMA%201.png"><img src="/Uploads/Main/f6af0_CIMA%201.png" width="420" height="470" style="display: block; margin-left: auto; margin-right: auto;"></a>

Акредитацията е постигната в рамките на проект НИ-1-2019 с ръководител доц. д-р Михаил Мусов. С нея УНСС затвърждава лидерските си позиции като остава единствения университет в България, чиито финансово-счетоводни специалности са едновременно акредитирани от трите водещи в света професионални организации &ndash; Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводителите (ACCA), Института на дипломираните експерт-счетоводители на Англия и Уелс (ICAEW) и CIMA. Широкото международно признание е гарант за високата добавена стойност на обучението в тези специалности както за студентите, така и за работодателите.

Акредитацията е постигната в рамките на проект НИ-1-2019 с ръководител доц. д-р Михаил Мусов. С нея УНСС затвърждава лидерските си позиции като остава единствения университет в България, чиито финансово-счетоводни специалности са едновременно акредитирани от трите водещи в света професионални организации – Асоциацията на сертифицираните експерт-счетоводителите (ACCA), Института на дипломираните експерт-счетоводители на Англия и Уелс (ICAEW) и CIMA. Широкото международно признание е гарант за високата добавена стойност на обучението в тези специалности както за студентите, така и за работодателите.

Галерия снимки от Ново признание за УНСС от CIMA ...