УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage

сряда, 20 март 2019 13:08

Разглеждате снимки от УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage

Вижте пълен текст на УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage

Американската компания &bdquo;Southwestern Advantage" удостои УНСС с почетен плакет и награда от 1000 долара като признание за постиженията на наши студенти в лятната й програма през 2018 г. Плакетът беше връчен от президента на компанията Дан Мур на проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, който благодари за отличията от името на университета &nbsp;(<i>на снимката долу</i>).

Американската компания „Southwestern Advantage" удостои УНСС с почетен плакет и награда от 1000 долара като признание за постиженията на наши студенти в лятната й програма през 2018 г. Плакетът беше връчен от президента на компанията Дан Мур на проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, който благодари за отличията от името на университета  (на снимката долу).

&ldquo;Southwestern Advantage" е програма, която изгражда не само знания и умения, но и лидери, заяви Мартин Петков, представител на Студентския съвет, който получи чека за паричната награда.

“Southwestern Advantage" е програма, която изгражда не само знания и умения, но и лидери, заяви Мартин Петков, представител на Студентския съвет, който получи чека за паричната награда.

Двама наши студенти, участвали в програмата на американската компания "Southwestern Advantage", получиха награди за доброто си представяне - Петър Петков - за първо място за стажант, а Емил Цветков - за първо място за опитен търговец.

Двама наши студенти, участвали в програмата на американската компания "Southwestern Advantage", получиха награди за доброто си представяне - Петър Петков - за първо място за стажант, а Емил Цветков - за първо място за опитен търговец.

<i>&nbsp;</i>В програмата на &bdquo;Southwestern Advantage&rdquo;, която има близо 160-годишна история, участват над 2000 студенти от близо 200 университета, които имат възможност да ръководят свой бизнес и да продават образователни продукти от врата на врата. Колкото повече продажби реализират, толкова повече точки получава университетът, в който учат.

 В програмата на „Southwestern Advantage”, която има близо 160-годишна история, участват над 2000 студенти от близо 200 университета, които имат възможност да ръководят свой бизнес и да продават образователни продукти от врата на врата. Колкото повече продажби реализират, толкова повече точки получава университетът, в който учат.

След церемонията по награждаването в аула &bdquo;Максима&ldquo; г-н Дан Мур, който гостува за четвърти път в УНСС, изнесе публична лекция на тема &bdquo;Сигурен успех в несигурен свят?", организирана от Студентския съвет.

След церемонията по награждаването в аула „Максима“ г-н Дан Мур, който гостува за четвърти път в УНСС, изнесе публична лекция на тема „Сигурен успех в несигурен свят?", организирана от Студентския съвет.

Г-н Мур и се обърна към студентите с думите: &bdquo;Трябва да се променяме и адаптираме заедно със заобикалящия ни свят. Затова когато започнем да се променяме, можем да променим както другите, така и света около нас, посочи той.

Г-н Мур и се обърна към студентите с думите: „Трябва да се променяме и адаптираме заедно със заобикалящия ни свят. Затова когато започнем да се променяме, можем да променим както другите, така и света около нас, посочи той.

Галерия снимки от УНСС и наши студенти с награди на Southwestern Advantage ...