Договор за сътрудничество между УНСС и „Крестън БулМар“ ООД

четвъртък, 26 април 2018 11:17

Разглеждате снимки от Договор за сътрудничество между УНСС и „Крестън БулМар“ ООД

Вижте пълен текст на Договор за сътрудничество между УНСС и „Крестън БулМар“ ООД

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и Емил Попов, управляващ сътрудник на &bdquo;Крестън БулМар&ldquo; ООД, подписаха договор за сътрудничество между УНСС и компанията (<i>на снимките долу</i>).

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и Емил Попов, управляващ сътрудник на „Крестън БулМар“ ООД, подписаха договор за сътрудничество между УНСС и компанията (на снимките долу).

Двете институции ще си сътрудничат в привличането на кандидат-студенти за Финансово-счетоводния факултет (ФСФ), на студенти за кариера в &bdquo;Крестън БулМар&ldquo; ООД, в осигуряването на студентски стипендии за магистърски програми в УНСС, на практически обучения по счетоводство, на студентски практики и стажове.

Двете институции ще си сътрудничат в привличането на кандидат-студенти за Финансово-счетоводния факултет (ФСФ), на студенти за кариера в „Крестън БулМар“ ООД, в осигуряването на студентски стипендии за магистърски програми в УНСС, на практически обучения по счетоводство, на студентски практики и стажове.

Нашата компания се отнася с огромен респект към УНСС. При нас работят много млади хора, от които 99% са студенти в трети и четвърти курс на УНСС или са завършили вашия университет. Базовата академична подготовка, която давате на вашите възпитаници, е добра основа за надграждане на практико-приложно знание. Очаквахме с нетърпение подписването на договора, за да започнем веднага кампания сред студентите за бъдещото им кариерно развитие, заяви Емил Попов. Той съобщи, че по идея на &bdquo;Крестън БулМар&ldquo; ООД ще бъде открит музей на счетоводството &ndash; първият в България и Европа и вторият в света (след Китай).

Нашата компания се отнася с огромен респект към УНСС. При нас работят много млади хора, от които 99% са студенти в трети и четвърти курс на УНСС или са завършили вашия университет. Базовата академична подготовка, която давате на вашите възпитаници, е добра основа за надграждане на практико-приложно знание. Очаквахме с нетърпение подписването на договора, за да започнем веднага кампания сред студентите за бъдещото им кариерно развитие, заяви Емил Попов. Той съобщи, че по идея на „Крестън БулМар“ ООД ще бъде открит музей на счетоводството – първият в България и Европа и вторият в света (след Китай).

Компанията ще кани представители на ръководството и преподаватели от УНСС, респективно от ФСФ, като гост-лектори, консултанти и експерти за участие в събития, организирани от нея.

Компанията ще кани представители на ръководството и преподаватели от УНСС, респективно от ФСФ, като гост-лектори, консултанти и експерти за участие в събития, организирани от нея.

Галерия снимки от Договор за сътрудничество между УНСС и „Крестън БулМар“ ООД ...