УНСС със специална награда за най-голям принос в икономиката

вторник, 06 декември 2016 10:26

Разглеждате снимки от УНСС със специална награда за най-голям принос в икономиката

Вижте пълен текст на УНСС със специална награда за най-голям принос в икономиката

Най-големият университет на Балканите УНСС получи единствената специална награда за висшето училище с най-голям принос в икономиката през 2016 г. в стандартизираната класация &bdquo;Комплексна оценка&ldquo; в рейтинговата система на висшите училища в България за 2016 г. Призът беше връчен на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев на официална церемония под егидата на президента Росен Плевнелиев, организирана от в. &bdquo;24 часа&ldquo; (<i>на снимките долу</i>).

Най-големият университет на Балканите УНСС получи единствената специална награда за висшето училище с най-голям принос в икономиката през 2016 г. в стандартизираната класация „Комплексна оценка“ в рейтинговата система на висшите училища в България за 2016 г. Призът беше връчен на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев на официална церемония под егидата на президента Росен Плевнелиев, организирана от в. „24 часа“ (на снимките долу).

<br>На церемонията присъстваха президентът Росен Плевнелиев, министърът на образованието и науката Меглена Кунева, спортният министър Красен Кралев, кметовете на София и Пловдив Йорданка Фандъкова и Иван Тотев и др.


На церемонията присъстваха президентът Росен Плевнелиев, министърът на образованието и науката Меглена Кунева, спортният министър Красен Кралев, кметовете на София и Пловдив Йорданка Фандъкова и Иван Тотев и др.

22 университета получиха награди от в. &bdquo;24 часа&ldquo; за отличното си класиране в рейтинговата система на висшите училища в България. Вестникът организира рейтинга от 2004 г., а от 2011 г. рейтинговата система бе възприета от Министерството на образованието и науката.

22 университета получиха награди от в. „24 часа“ за отличното си класиране в рейтинговата система на висшите училища в България. Вестникът организира рейтинга от 2004 г., а от 2011 г. рейтинговата система бе възприета от Министерството на образованието и науката.

Галерия снимки от УНСС със специална награда за най-голям принос в икономиката ...