Открита бе новата учебна година и в РЦДО-Хасково

понеделник, 30 септември 2013 14:28

Официално бе открита новата учебна година и в Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Сред официалните гости на тържеството бяха заместник-ректорите проф. д-р Веселка Павлова и доц. д-р Марчо Марков, доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет, доц. д-р Даниела Фесчиян, научен секретар на катедра "Счетоводство и анализ", доц. д-р Надя Миронова, научен секретар на катедра „Управление“, доц. д-р Матилда Александрова от катедра „Управление“, както и депутатът Жара Пенева,  областният управител Кадир Исов, зам.-областният управител Иван Станчев, директорът на ФСГ "Атанас Буров" Цанко Цанков и др.

Първокурсниците

Директорът на Регионалния център доц. д-р Живко Драганов поздрави студентите с началото на учебната година и им пожела успех. Той изтъкна, че базата на центъра е обновена и има 30 нови компютъра.

 

Директорът на РЦДО – Хасково доц. д-р Живко Драганов открива учебната година

Проф. д-р Веселка Павлова приветства студентите

180 са първокурсниците, които прекрачиха прага на РЦДО в Хасково, а 80 бакалаври започват обучението си в магистърска степен. Общият брой на студентите в Регионалния център е близо 500 бакалаври и над 200 магистри. От тази година в Хасково е разкрита и новата специалност "Счетоводство и контрол", в която са приети 45 първокурсници.

Студентските си книжки получиха и приетите в другите две специалности - "Икономика" и "Бизнес администрация".

Доц. д-р Марчо Марков връчи студентските книжки на първокурсници

Доц. д-р Живко Драганов (на трибуната) и доц. д-р Надя Миронова също връчиха студентски книжки

Галерия снимки от Открита бе новата учебна година и в РЦДО-Хасково ...