ИСК даде сертификати на успешно завършили професионална квалификация

петък, 28 септември 2012 9:16

„Не случайно, тук е почти цялото ректорско ръководство, защото  гледаме на дейностите на нашия Институт за следдипломна квалификация с изключителна сериозност. Това е институт, който е познат в цяла България, с почти половинвековна история. И много преди всички други имаме доказани традиции и професионалисти”, посочи ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев при връчването на свидетелствата и сертификатите на завършилите курса по „Икономика и мениджмънт на ВиК сектора“. 

Проф. Стати Статев приветства завършилите курса

Официалната церемония, на която шестнадесет специалисти получиха дипломи за професионална квалификация, се проведе в зала „Тържествена“ на университета. Завършилите са от тринадесет ВиК дружества, а обучението им е осъществено от Института за следдипломна квалификация – отделение при УНСС, в партньорство с Ютилитис сървис.ЕООД.

Новият випуск на ВиК сектора

Не изпадаме в захлас, че сме най-добрия бизнес университет в страната и в региона, че сме напред в световните и европейски класации. Ние гледаме на всяко едно образователно ниво с еднаква отговорност и уважение, посочи проф. Статев. Той връчи свидетелството на отличничката Росица Итова, завършила с пълна шестица.

Ректорът връчва свидетелството и сертификата на Росица Итова

„Цялото университетско ръководство е дошло да ви поздрави с този сериозен ваш успех!”, приветства завършилите и доц. д-р Марчо Марков, директор на Института за следдипломна квалификация. Той напомни, че успешното партньорство с Ютилитис сървис вече има 5-годишна история, че обучението е силно прагматично, като в широк план се разглеждат не само теоретични, но и много практически въпроси. Устойчивият интерес към „Икономика и мениджмънт на ВиК сектора“ говори за обществена потребност. Ще продължим в бъдеще, защото имаме и подкрепата на ректорското ръководство, изтъкна доц. Марков. 

Доц Марчо Марков връчва документите на успешно завършилия курсист
Проф.д-р Веселка Павлова, зам.-ректор на УНСС, дава сертификат

Галерия снимки от ИСК даде сертификати на успешно завършили професионална квалификация ...