Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Недвижима собственост“

понеделник, 26 ноември 2018 15:01

В зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Икономика на недвижимата собственост” и „Мениджмънт на недвижимата собственост“ и на магистрите от специалностите „Мениджмънт на недвижимата собственост” и „Бизнес с недвижими имоти“.

Мисията на нашия университет е чрез образование и наука да създава националните лидери на България. УНСС ще се съизмерва с вашите успехи. С тези дипломи ще доказвате, че сте част от голямото академично семейство на нашия университет. Ако искате да бъдете част от промените, толкова нужни днес, трябва сами да създавате условията, в които да се случват. Грижете се за името на университета. С тези думи доц. д-р Александър Вълков, в.и.д. заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение, се обърна към дипломантите.

Доц. д-р Александър Вълков

С вас си отива част от нас. Не забравяйте, че сте възпитаници на най-големия бизнес университет в България. Вратите на УНСС ще бъдат винаги отворени за вас, каза проф. д.ик.н. Пламен Мишев, декан на Бизнес факултета.

Проф. д.ик.н. Пламен Мишев

Абсолвентите бяха поздравени и г-жа Ирена Перфанова, председател на Управителния съвет на Националното сдружение „Недвижими имоти“ в периода 2014 – 2018 г. и възпитаничка на УНСС. Тя се обърна към родителите на випускниците: Продкрепяйте вашите деца и уважавайте професионалния им избор. Дайте им шанс сами да направят този избор и да го вземат в собствените си ръце.

Г-жа Ирена Перфанова

На днешния ден вие празнувате първите крачки към създаването на вашите професионални мрежи. Не се притеснявайте да се връщате там, където е започнало професионалното ви израстване. Ние сме тук и с радост споделяме успехите на своите възпитаници и опита, който са натрупали, заяви доц. д-р Георги Забунов, ръководител на катедрата.

Доц. д-р Георги Забунов

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Недвижима собственост“ ...