Катедра „Недвижима собственост” също връчи дипломи на абсолвентите си

петък, 15 декември 2017 13:28

В зала „Тържествена” на УНСС бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Недвижима собственост”.

В зала „Тържествена“

На тържествената церемония присъстваха доц. д-р Георги Забунов, научен секретар на катедра „Недвижима собственост”, гл. ас. д-р Драгомир Стефанов, преподавател в катедрата, Константин Бобчев, докторант в катедрата и праправнук на проф. Стефан Бобчев – основател и първи ректор на УНСС, Иван Велков, представител на Българската фасилити мениджмънт асоциация, Даниела Симеонова, управител на агенцията за недвижими имоти „Явлена”, Евгени Василев, изпълнителен директор на агенцията за недвижими имоти „Arco Real Estate”, Ирена Перфанова, председател на Националното сдружение недвижими имоти (НСНИ).

Ще имате проблеми и занапред, но ако сте подготвени, те ще се превърнат във ваши учители. Учете се от добрите и лошите моменти в живота, обърна се към дипломантите доц. Забунов.

Доц. д-р Георги Забунов

Имате уникалния шанс да се дипломирате в период, когато пазарът на недвижими имоти е в изключителен възход. Доказателство за потенциала на нашия университет е присъствието тук на многобройни представители на бизнеса, заяви гл. ас. д-р Стефанов

Гл. ас. д-р Драгомир Стефанов

За бъдещето развитие на страната ни са нужни хора, които разбират от бизнес и перспективи, а те са точно в този университет, подчерта Иван Велков (на снимката долу).

Специалността, която завършвате, е много интересна, тъй като вече се говори за смарт общества, в които ни предстои да живеем, каза Ирена Перфанова. Специалисти като вас ще са много ценни кадри, защото са сред малцината, подготвени да посрещнат това предизвикателство на времето.

С отличен успех при бакалаврите се дипломираха Дора Стоянова и Ралица Илиева, а при магистрите - Десислава Бакърджиева.

Галерия снимки от Катедра „Недвижима собственост” също връчи дипломи на абсолвентите си ...