Бакалаврите от „Публична администрация“ поеха по своя професионален път

сряда, 06 декември 2017 14:34

Аула „Максима“ отвори широко врати за тържествената церемония, на която бакалаврите от специалност „Публична администрация“ - редовно и дистанционно обучение, получиха дипломите си.

Бакалаври

Пред абсолвентите, родителите и гостите в залата застанаха доц. д-р Александър Вълков, ръководител на катедра „Публична администрация“, преподавателите от катедрата  проф. д-р Поля Кацамунска,  зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет „Управление и администрация“, проф. д-р Евгения Делчева  и проф. д-р Цветка Стоенчева (на снимката долу).

УНСС не е просто работно място, а нашият университет, нашата кауза и съдба, благодари на преподавателите за всеотдайната им работа доц. Вълков и се обърна към абсолвентите: Дипломите ви лигатимират като посланици на УНСС, на голямото ни академично семейство, в което ние занапред ще се лигитимираме с вашите успехи.

Доц.  Александър Вълков

Не се подценявайте, вашето образование означава много, каза пред 150-те бакалаври ръководителят на катедрата. Издържахте успешно 40 изпита, преминахте през планина от трудности и знания. Но университетската диплома е и задължение, защитавайте я с учене през целия живот.  Попътният вятър е щастлива случайност, но вие се научихте на най-важното – как да управлявате компаса и платната.

Мама е с тога и диплома

Който иска пълноценен живот,  трябва самият той да постигне значими неща. А когато сте на сложен житейски кръстопът,  спомнете си девиза на нашия университет:  „Духът прави силата“, отбеляза доц. Вълков. 

Дипломата на отличничката на випуска Мария Милнова връчи проф. Делчева (на снимката долу).

Мария благодари на преподавателите за знанията, опита и куража и пожела на колегите си професионални и лични успехи.

 

Галерия снимки от Бакалаврите от „Публична администрация“ поеха по своя професионален път  ...