Бакалаври и магистри от катедра "Управление" получиха дипломите си

сряда, 29 ноември 2017 15:18

На тържествена церемония в аула „Максима“ бакалаврите и магистрите от катедра "Управление" получиха своите дипломи.

По време на церемонията в аула „Максима“

Този ден е особено тържествен, защото получавате дипломите си, зад които стоят знания, умения и способности. Те доказват, че сте изградени лидери, обърна се към дипломантите проф. д-р Поля Кацамунска, зам.-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет "Управление и администрация" (на снимката долу).

Днешният ден ще остане най-вълнуващият в живота ви. Дипломирането е важно стъпало в житейския път, но стълбата не се изкачва с ръце в джобовете, посочи  доц. д-р Надя Миронова, ръководител на катедра „Управление“. Зная как се чувствате, обърна се тя към родителите. Имате пълното право да сте горди и щастливи от постиженията на децата си, но и натъжени от факта, че те поемат по своя път. Ние, преподавателите, сме убедени, че тези млади хора могат да променят обществото и държавата ни, защото имат много качества.

Доц. Миронова

От позицията на вашата младост възможностите изглеждат неограничени. Може би ще упражнявате професии, които все още не съществуват, защото светът бързо се променя. Помнете, че трябва да живеете съобразно ценностите, които сте възприели тук и в семейството си, да моделирате най-високите стандарти на интегритета в собствения си живот. Не губете свободния си дух и не ни забравяйте, обърна се към абсолвентите доц. Миронова.

Всеки край е ново начало, каза доц. д-р Ангел Марчев и зададе на студентите следващата „курсова работа“ със срок… 1000 години. Открийте високотехнологична иновация, от която се постига добър бизнес и се състезавайте кой първи ще стане трилионер, пошегува се той.

Доц. Ангел Марчев

Владислава Борисoва благодари от името на абсолвентите на преподавателите за получената подкрепа през годините. От 2013 г. ние заедно пишем историята на един випуск, заедно преодоляхме много препятствия и извървяхме дълъг път. Зад нас стоят спомени, а пред нас мечти, каза тя и призова колегите си да бъдат верни на себе си.

Владислава Борисова

Своите колеги поздрави и Мартин Петков. През тези четири години се учихме от страхотни преподаватели, които положиха неимоверни усилия да ни предадат знанията си. Развихме се като личности, станахме по-сплотени и борбени. Вярвам, че ще запазим приятелството си за цял живот, каза той.

Мартин Петков

Първи получиха дипломите си отличниците Владислава Борисова, Кристина Чошнова и Бойка Ламбова.

Галерия снимки от Бакалаври и магистри от катедра "Управление" получиха дипломите си ...