Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Публична администрация”

сряда, 29 ноември 2017 13:44

На церемония в зала „Тържествена” бяха връчени дипломите на магистрите от специалност „Публична администрация” и на бакалаврите от специалност „Администрация и управление с преподаване на английски език”.

Абсолвентите

 „Оттук нататък започва трудният път, но аз вярвам, че сте добре подготвени. Добрият специалист е този, който винаги се съмнява, търси и се стреми към самоусъвършенстване. Вие сте бъдещите лидери на България”, обърна се към абсолвентите доц. д-р Александър Вълков, ръководител катедра „Публична администрация”.

Доц. Александър Вълков открива церемонията. Вдясно от него: доц. Татяна Даскалова, проф. Евгения Делчева, проф. Цветка Стоенчева и проф. Поля Кацамунска

УНСС е един от най-престижните университети в България. Независимо какъв път ще поемете, вратите на университета ще бъдат винаги широко отворени за вас и ще имате подкрепата на вашето голямо семейство – членовете на катедра „Публична администрация”, заяви доц. д-р Татяна Даскалова, научен ръководител на магистърската програма „Публична администрация“.

Доц. Даскалова връчва дипломата на абсолвентка

Да получиш диплома от УНСС, най-престижния бизнес университет в България и Югоизточна Европа, струва огромни усилия. Тази диплома отваря широки врати пред вас за професионална реализация не само в нашата страна, но и в света. Но където и да сте не забравяйте родината си, защото тя има нужда от млади, умни и способни лидери, каза проф. д-р Поля Кацамунска, научен ръководител на бакалавърската специалност „Администрация и управление с преподаване на английски език”.

Проф. Кацамунска с дипломантка

Вие имахте честа да бъдете обучавани от едни от най-добрите преподаватели в УНСС, изтъкна проф. д-р Евгения Делчева, научен ръководител на магистърската програма „Публична администрация” със специализация „Здравен мениджмънт”.

Проф. Делчева

Трябва да се гордеете с тази диплома. С времето ще я оцените, защото тя ще ви отвори много врати, приветства абсолвентите проф. д-р Цветка Стоенчева, научен ръководител на магистърска програма „Публична администрация” със специализация „Държавна администрация”. 

Проф. Стоенчева

 

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Публична администрация” ...