Тържествено беше открита новата академична учебна година в РЦДО-Хасково

понеделник, 09 октомври 2017 10:36

Рекорден брой първокурсници – 177, ще се обучават в специалностите „Бизнес администрация“, „Икономика“ и „Счетоводство и контрол“ в РЦДО-Хасково през новата академична учебна година, която беше открита на 7 октомври. На тържеството присъстваха доц. д-р Стела Ралева, заместник-ректор по обучението в ОКС “магистър“ и дистанционно обучение, проф. д-р Даниела Фесчиян, заместник-директор на РЦДО и ръководител на специалност „Счетоводство и контрол“, доц. д-р Ваня Иванова, ръководител на специалност „Икономика“, и доц. д-р Цветана Стоянова, научен секретар на катедра „Управление“.

 

По време на тържеството (отдясно наляво: проф. Фесчиян, доц. Ралева, доц. Иванова и доц. Стоянова)

Доц. д-р Стела Ралева приветства първокурсниците от името на ректора на УНСС и откри новата академична учебна година. „От днес вие ставате част от най-големия и най-престижен български университет, който създава икономическия елит на нацията“, отбеляза доц. Ралева. Тя подчерта, че РЦДО-Хасково е най-големият и най-успешният център за дистанционно обучение в страната.

Доц. д-р Ваня Иванова представи учебния план и спецификата на обучението в специалност „Икономика“ и пожела на студентите предстоящите четири години в РЦДО-Хасково да бъдат както полезно, така и хубаво изживяване.

Първокурсниците

Доц. д-р Цветана Стоянова представи учебния план  и възможностите за обучение в специалност „Бизнес администрация“. В днешния висококонкурентен и комерсиализиран свят е задължително да се възползвате от най-доброто образование, което се предлага на пазара. Считам, че УНСС предлага точно това, посочи тя.

Проф. д-р Даниела Фесчиян представи  специалност „Счетоводство и контрол“ и спецификата на дистанционното обучение. Тя отбеляза, че УНСС е високотехнологичен университет и че тазгодишните първокурсници са първите, които ще имат електронна студентска книжка.  

 

Галерия снимки от Тържествено беше открита новата академична учебна година в РЦДО-Хасково ...