Социолозите взеха дипломи на тържествена церемония

петък, 16 декември 2016 12:11

Академичният състав на катедра «Икономическа социология» организира тържествено връчване на дипломите на завършилите студенти - бакалаври и магистри от специалностите “Икономическа социология” и “Социология”. На церемонията в голямата конферентна зала, която запамети важен ден за абсолвентите, техните близки и преподавателите, присъстваха доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет, доц. д-р Андрей Нончев, ръководител на катедра „Икономическа социология“, гл. ас. д-р Михаела Мишева, научен секретар на катедрата, доц. д-р Мария Стоянова и др.

Абсолвентите
Доц. Стоянова, доц. Йотова, доц. Нончев, д-р Мишева (отляво надясно)

Днес ще връчим дипломите на бакалаврите и магистрите на две от най-престижните специалности в нашия университет. Това е ден, който е истински празник за вас и за нас, каза при откриването на церемонията доц. Йотова. Отправяте се към пазара на труда с конкурентни предимства, посочи тя и пожела на абсолвентите тези дипломи да не са последни.

В голямата конферентна зала

Има такива дни, които бележат етап в живота на човека. И това е един от тях, отбеляза доц. Нончев. Той определи изминалите студентски години с „огромната разлика във вас - преди и сега“.

Доц. Нончев поздравява абсолвентите
Дипломи, грамоти и подаръци за най-добрите дипломанти

Перспективата е добра, пред вас се отварят вратите на България и Европейския съюз. Надявам се да бъдете добри граждани, защото като социолози знаете, че всички ние трябва да живеем заедно. И бъдете човеци, човещината е в основата на професията, изтъкна ръководителят на катедрата.

Отличниците получиха дипломи, грамоти и подаръци.

Отличник-бакалавър
Приветствие от ръководителя на катедрата

А випуск 2016 изказа своята голяма благодарност на катедрата със пециален плакет (на снимката долу).

Галерия снимки от Социолозите взеха дипломи на тържествена церемония ...