Workshop for Entrepreneurs 2023

сряда, 15 ноември 2023 15:51 /
Начало:
вторник, 21 ноември 2023 10:00
Край:
вторник, 21 ноември 2023 16:00
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:

Заповядайте на Workshop for Entrepreneurs 2023!

Каним ви да се присъедините към събитието Workshop for Entrepreneurs 2023, организирано от катедра „Предприемачество" и Студентски съвет на Университета за национално и световно стопанство, което ще се проведе на 20 ноември 2023 г. от 13.00 ч. и на 21 ноември 2023 г. от 10.00 ч. в Голямата конферентна зала на УНСС.

Този научен форум е място, на което млади изследователи, предприемачи, професионалисти и студенти се събират, за да споделят знания, умения, идеи и общи интереси в областта на предприемачеството.

Целите на Workshop for Entrepreneurs са:

  • Обмен на знания и умения: Workshop for Entrepreneurs предоставя възможност за обмен на знания, умения и идеи между участниците във форума. Включете се в Бизнес работилницата чрез докторантската и студентската сесии.
  • Публикуване на научни резултати: Участниците имат възможността да представят свои научни доклади, които ще бъдат публикувани в специален сборник от събитието.
  • Вдъхновение и мотивация: Събитието предоставя платформа за вдъхновяващи истории и презентации от успешни предприемачи. Взаимодействайте с тях и намерете вдъхновение за своите нови проекти и бизнеси.
  • Публичност и видимост: Участието в научния форум подобрява професионалната видимост на изследователите и техните разработки. Това е ключово за научната им кариера и привличане на внимание към техните изследователски проекти.
  • Интердисциплинарен обмен: Workshop for Entrepreneurs подкрепя интеграцията между предприемаческата дейност и различни научни области. Това съчетаване на знание от различни области води до иновации и вземане на новаторски решения.
  • Подкрепа на предприемаческата дейност в България: Събитието си поставя за цел да насърчи предприемаческата дейност в страната, генерирането на идеи за бизнес, откриване на предприемачески възможности и сътрудничество в научната общност.

Не пропускайте шанса да обогатите знанията и уменията си!

Присъединете се към нас в Workshop for Entrepreneurs 2023!


ПРОГРАМА