Семинар на Максим Бехар на тема „Тайните на NETWORKING-A“

четвъртък, 01 юни 2023 15:47 /
Начало:
петък, 09 юни 2023 10:00
Край:
Място:
WorkBetter - бул. „Черни връх“ 51, София
Подробности:

СЕМИНАР ЗА ЛИДЕРИ
„ТАЙНИТЕ НА NETWORKING-A“

Овладейте изкуството на ефективните комуникации, които са в основата на всеки успешен бизнес! Запознайте се с иновациите и креативността, които движат бизнеса напред, както и жизненоважните умения, които ще са ви необходими, за да процъфтявате в днешния динамичен и дигитален свят.

Максим Бехар, един от най-ярките лидери в браншa, ще поведе вас и екипа ви на вдъхновяващо пътешествие, където ще изследвате тънкостите на съвременните комуникации, лидерството и успешните бизнес практики в дигиталната ера. 

Кога?
09 юни 2023 г. (петък)
от 10.00 ч. до 12.00 ч.

  

Къде?

WorkBetter (бул. „Черни връх“ 51, София)

    

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА!

РЕГИСТРАЦИЯТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

        

ЗАЯВИ УЧАСТИЕ

                    

Какво ще научите?

  • Връзката между PR и социалните медии;
  • Има ли безопасни пътища в джунглата от социални медии;
  • Как да се справим с омразата, троловете и анонимните „герои“;
  • Какво се променя в публичните комуникации в света през 2023 г.;
  • Лидерство и комуникации – вървят ли ръка за ръка?

    Повече за лектора

    Максим Бехар е световно известен комуникационен експерт, предприемач и писател, възпитаник на Харвард Кенеди. Бехар е основател и главен изпълнителен директор на водещата PR компания M3 Communications Group, Inc., партньор на водещата световна PR компания – Hill+Knowlton Strategies. Той е бивш президент на световната PR организация (ICCO), а през 2021 г. бе назначен за директор по международното развитие. Той е настоящ президент на Асоциацията на Световния комуникационен форум със седалище в Давос, Швейцария. Той бе избран за международен доверен партньор (international fellow) на британската PR асоциация PRCA и за член на Консултативния съвет на един от най-влиятелните европейски университети ENGAGE.EU. Той е вписан в световната PR Зала на славата в Лондон и също така е отличен с много титли, сред които „Най-добрият PR специалист в Европа“ за 2020 г. и 2022 г. от PR Week, „Глобален CEO на годината“ от The International Stevie Awards и „Комуникатор на десетилетието“ от Индийската асоциация на бизнес комуникациите. Автор е на световния бестселър „Световната PR революция“, който е класиран сред 100-те най-добри PR книги на всички времена от Book Authority и също така има рекордни продажби сред новите PR книги в Amazon. Роден и израснал в България, той се смята за глобален гражданин.

След като попълните заявката за участие по-горе или тук, ще получите имейл за потвърждение.

За повече информация относно билетите можете да се свържете на +359 884 07 42 75.


ОРГАНИЗАТОРИ
CTeam Bulgaria
M3 Communications Group, Inc.