Лятно училище на немски език в Университета в Познан, Полша

вторник, 10 януари 2023 9:39 /
Начало:
Край:
понеделник, 30 януари 2023
Място:
Подробности:

През февруари 2023 г. Университетът „Адам Мицкевич" в Познан ще стартира нова образователна програма за немскоговорящи чуждестранни студенти и докторанти.

Тя ще бъде фокусирана върху културното наследство, защото възприятието и културата са загадка, която науката се опитва да разгадае от незапомнени времена.

В нашата образователна програма ще имате възможност да научите повече за законите за културното наследство. В 5 различни модула преподавателите ще подходят към проблема за правото на културни ценности от различни гледни точки.

Програмата ще се проведе в хибридна форма: първо ще има онлайн курсове, а през лятото на 2023 година всички ще се срещнем за една седмица за лятно училище в Обжичко и Познан. Това ще ни позволи да приложим отлично дидактическата част в практиката, защото регионът е богат на културни ценности. Наред с други неща, планираме различни местни екскурзии. В допълнение, отлични гост-лектори от Германия, Австрия и Швейцария, които са експерти в областта, ще водят курсовете.

Ще имате възможност не само да разширите знанията си, но и да се запознаете с много нови хора.

Участието се финансира със средства по проекта.

Единственото, което трябва да направите, е да се регистрирате!

Крайният срок за кандидатстване е 30 януари 2023 г.

Повече информация на нашия уебсайт https://stereokultur.amu.edu.pl/