Национален конкурс по одит за студенти „Млад одитор“ 2021

понеделник, 08 март 2021 10:32 /
Начало:
четвъртък, 04 март 2021
Край:
събота, 03 април 2021
Място:
Подробности:

През месец март 2021 г. стартира десетото юбилейно издание на Националния конкурс по одит за студенти „Млад одитор“, организиран от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и одиторските дружества „Ейч Ел Би България“ ООД и „Захаринова Нексиа“ ООД. Петчленно жури ще оцени представянето на участниците в конкурса и ще определи първите трима от тях, които ще получат финансови награди, финансиране на обучение в образователна степен в избрано от тях висше училище в Република България и едномесечни стажове в компаниите организатори. За други двама участници, предложили оригинален подход при решаването на казусите, са предвидени стипендии за обучение.

Целта на състезанието е популяризиране на одиторската професия сред младите хора, както и подчертаването на ролята на одита в обществото.

Конкурсът е адресиран към студентите, обучаващи се в професионалното направление „Икономика“, от всички университети и колежи в Република България и чуждестранни висши училища, независимо от степента и формата им на обучение.

Регламент на конкурса

Повече информация: тук