Как да стана успешен професионалист

четвъртък, 15 ноември 2018 9:40 /
Начало:
вторник, 27 ноември 2018 14:30
Край:
Място:
зала 2006
Подробности:


На 27 ноември от 14.30 ч. в зала 2006 петима топ специалисти от Пейсейф" България  ще представят част от най-разпространените и търсени професии у нас:
- Customer Service Specialist - специалист „Обслужване на клиенти“
- Finance & Accounting - специалист „Финанси и счетоводство“
- Legal - специалист „Право“
- Sales - специалист „Продажби и работа с търговци“
- IT - специалист „Информационни технологии“

Ако се стремите към успешна реализация в тази сфера, ще имате възможност да получите конкретна информация от доказани професионалисти с ценен практически опит. 

Присъствалите ще могат да се регистрират за безплатно професионално обучение в офиса на компанията, който включва над 1000 служители и се помещава в една от най-модерните сгради в София – Capital Fort.  


Събитието се осъществява в изпълнение на Меморандум за сътрудничество между УНСС  и АСЕРИ (Асоциация на сертифицираните експерти по разкриване на измами) - България, със съдействието на Пейсейф" (https://www.paysafe.com/en/) - един от лидерите в света на дигиталните портфейли и онлайн разплащанията. Организатори на събитието са Владимир Икономов, председател на АСЕРИ, д-р Явор Башев, зам.-председател на АСЕРИ, Димитър Тошев, директор по обучението в АСЕРИ и доц.д-р Атанаска Филипова-Сланчева – преподавател в катедра „Счетоводство и анализ“, ФСФ.