Асоциация на икономическите училища в България

Рекорден брой участници в Националното състезание по икономикс

събота, 15 февруари 2020 19:23

Разглеждате снимки от Рекорден брой участници в Националното състезание по икономикс

Вижте пълен текст на Рекорден брой участници в Националното състезание по икономикс

На 15 февруари 2020 г. УНСС и АИУБ регистрираха рекорд с нови 500 участници в Националното състезание по икономикс. Поради изключителния интерес състезанието се проведе на два етапа при пълен капацитет на Тестовия център и компютърните зали на библиотеката на УНСС.

На 15 февруари 2020 г. УНСС и АИУБ регистрираха рекорд с нови 500 участници в Националното състезание по икономикс. Поради изключителния интерес състезанието се проведе на два етапа при пълен капацитет на Тестовия център и компютърните зали на библиотеката на УНСС.

<i>Откриване на&nbsp;първия етап на Националното състезание в Тестовия център на УНСС</i>

Откриване на първия етап на Националното състезание в Тестовия център на УНСС

На събитието присъстваха ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България, доц. д-р Стела Ралева, зам.-ръководител на катедра &bdquo;Икономикс&ldquo;, г-жа Емилия Иванова, член на Координационния съвет на АИУБ и директор на Националната търговско-банкова гимназия и преподаватели по икономикс от състезаващите се професионални гимназии.

На събитието присъстваха ректорът на УНСС проф. д-р Димитър Димитров, проф. д-р Мирослава Раковска, зам.-ректор по учебната дейност, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България, доц. д-р Стела Ралева, зам.-ръководител на катедра „Икономикс“, г-жа Емилия Иванова, член на Координационния съвет на АИУБ и директор на Националната търговско-банкова гимназия и преподаватели по икономикс от състезаващите се професионални гимназии.

<i><img src="/Uploads/Aiub/aiub_e82ed_DSC_0082.JPG" width="450"></i>

Проф. д-р Даниела Фесчиян откри Националното състезание по икономикс и представи участниците от 34-те икономически училища в страната, членове на АИУБ. Тя изрази увереност в мотивацията и знанията на състезателите. &bdquo;Поздравявам Ви за куража да се явите на този сериозен конкурс в необятната област на икономикса. Благодаря Ви за доверието в УНСС.&ldquo;, подчерта проф. Фесчиян.

Проф. д-р Даниела Фесчиян откри Националното състезание по икономикс и представи участниците от 34-те икономически училища в страната, членове на АИУБ. Тя изрази увереност в мотивацията и знанията на състезателите. „Поздравявам Ви за куража да се явите на този сериозен конкурс в необятната област на икономикса. Благодаря Ви за доверието в УНСС.“, подчерта проф. Фесчиян.

&nbsp;

 

<em>&nbsp;<img src="/Uploads/Aiub/aiub_166db_DSC_0064.JPG" width="450"></em>

 

<em>Участниците в Националното състезание</em>

Участниците в Националното състезание

<em>Участниците&nbsp;в Националното състезание</em>

Участниците в Националното състезание

Галерия снимки от Рекорден брой участници в Националното състезание по икономикс ...