Регионален център за дистанционно обучение - Хасково

Дипломира се Випуск 2023 на РЦДО-УНСС в Хасково

вторник, 21 ноември 2023 13:32

 

На тържествена церемония в Регионалния център за дистанционно обучение (РЦДО) на УНСС в Хасково бакалаврите и магистрите от Випуск 2023 година получиха дипломите си.
С грамоти за отличен успех бяха отличени общо 20 студенти от трите специалности – „Икономика“, „Мениджмънт и администрация“, „Счетоводство и контрол“. Общият брой на дипломиралите се бакалаври и магистри е 204, като магистрите са 61, а бакалаврите са 143.

Интересът към обучението в Центъра в Хасково нараства трайно в последните години.

В приветствието си директорът на Центъра проф. д-р Надя Миронова и новоизбран декан на факултет „Администрация и управление“ на УНСС, пожела на абсолвентите успешна кариера, която да съчетават с успехи в семейството, здравето, приятелите.

Към препълнената зала от студенти и родители приветствие отправиха и гостите на тържеството - кметът на Ивайловград Диана Овчарова, която припомни, че след днешния ден отворената врата на образованието ще отвори и пътя за израстването на всеки един от абсолвентите.

В поздравленията към студентите се включи и директорът на ПМГ „Акад .Боян Петканчин“ г-жа Гергана Петрова, която припомни математическото правило за необходимото и достатъчното условие. Дипломата е необходимото условие, но постоянството и трудът са достатъчното условие за успешен старт в живота и кариерата.

От името на студентите поздравление към преподавателите отправи отличникът на специалност „Икономика“ Минка Пашова, от специалност „Мениджмънт и администрация“ благодари Нели Кисьова, а от името на магистрите приветствие отправи Свела Моллова, специалност „Местно самоуправление“.

Последваха много настроение, цветя и традиционното хвърляне на шапките във въздуха.

Галерия снимки от Дипломира се Випуск 2023 на РЦДО-УНСС в Хасково ...