Конференция „Бъдещето на България през очите на младото поколение“

вторник, 07 май 2024 1:55 /
Начало:
вторник, 04 юни 2024 15:00
Край:
Място:
СОФИЯ ТЕХ ПАРК
Подробности:

Уважаеми студенти и преподаватели,

С голямо удоволствие Ви каним да вземете участие в конференцията „Бъдещето на България през очите на младото поколение".

Организатор: Нидерландско-българската бизнес асоциация

Стратегически партньори: София Тех Парк, BESCO - Българската предприемаческа организация, Фондът на Фондовете, Българската търговско-промишлена палата, Българската агенция за инвестиции, Американско-Българската Бизнес Асоциация, Асоциацията на жените в банковото дело и финансите в България, Софийски Университет, Университет за национално и световно стопанство, Технически университет София, Аграрен Университет Пловдив.

  • Дата и час: 4 юни 2024 г., панелни дискусии от 15.00 до 18.30 ч., последвано от коктейл и музикална програма на живо от изтъкнат изпълнител, 18.30 до 21.00 ч.
  • Място: София Тех Парк, Форум "Джон Атанасов"
  • Цел: Да обсъди актуални теми относно реформите в образованието, младежката заетост, устойчивостта и задържането на таланти, иновациите и стимулиране на предприемачеството сред младите хора, които са от съществено значение за възходящото развитие на българската икономика и общество. Събитието ще се фокусира върху идеите на младите хора за бъдещето на България в диалог с представители на бизнеса и управлението.
  • Формат: Конференцията ще включва поредица от основни презентации, панелни дискусии между студенти и завършили образованието си в България и чужбина с модератори - експерти от правителствения сектор и индустрията, както и интерактивни сесии с въпроси и отговори.
  • Участници в събитието: индустриални и бизнес лидери, държавна администрация, специалисти в обучението и образованието, млади специалисти, висшисти и студенти.

  

РЕГИСТРАЦИЯ

  

ПРОГРАМА