Чуждестранни кандидат-студенти и студенти

Обновено: сряда, 06 март 2019 12:57

Изберете УНСС

          Уважаеми кандидат-студенти,

         Благодарим ви, че избрахте Университета за национално и световно стопанство, който е авторитетно висше икономическо училище, предлагащо модерно образование, признато в бизнес средите по целия свят. Процесът на обучение стимулира независимостта, творчеството и лидерството – качества, ценени в глобален мащаб.

         Да учиш в УНСС означава да имаш шанса да се докоснеш до древната история на България и да живееш в уникална мултикултурна среда. Признатото качество на обучението в областта на икономиката, администрацията и правото правят образованието в УНСС, предпочитано от чуждестранните студенти.

         По време на обучението ще ви преподават авторитетни преподаватели, ще придобиете важни знания и умения, ще се научите да работите в екип и да взимате решения. Предимство са обучението на английски език в бакалавърски и магистърски специалности, висококвалифицираните лектори, богатата библиотека, компютърната база, спортният комплекс, връзките с работодатели и други. Обучението при нас ви дава възможност да създадете полезни лични и бизнес контакти за цял живот.

        Завършвайки образованието си тук ставаш  по-конкурентен на пазара на труда и се реализираш в различни сектори – обществен, граждански, държавен, дипломатически и журналистически.

         УНСС е прекрасен университет, в който се превръщаш в професионалист, създаваш нови приятелства, научаваш много, получаваш поле за изява, ценни съвети и намираш себе си.

 

         Очакваме Ви!



отдел „Чуждестранни студенти и

европриложения към дипломите“