Асоциация на икономическите училища в България

Тържествена церемония по връчване на сертификатите на победителите от Националното състезание по приложна информатика и статистика

петък, 23 февруари 2018 16:21

На 23 февруари 2018 г. В Интер Експо Център бяха връчени сертификатите на победителите в Националното състезание по приложна информатика и статистика. Тържествената церемония съвпадна с отбелязването на 105 годишнината от създаването на Националната търговско-банкова гимназия - София.

На церемонията присъстваха доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор по обучението в ОКС „бакалавър“ и председател на Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ), проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-председател на АИУБ, заместник-министърът на образованието Таня Димитрова, Ваня Кастрева, началник на Регионалния инспекторат по образование в София и Емилия Иванова, директор на НТБГ. Те поздравиха отличените ученици и им връчиха сертификатите.

 

Проф. Даниела Фесчиян, доц. Миланка Славова, г-жа Ваня Кастрева, г-жа Таня Димитрова, г-жа Емилия Иванова (от ляво надясно)

aiub_85478_IMG_1305.jpg

Зам.-министър Таня Димитрова връчи първия сертификат

Зам.-министър Таня Димитрова връчи първия сертификат

aiub_85478_IMG_1304.jpg

Доц. Славова, проф. Фесчиян и г-жа Димитрова връчват сертификати на победителите

Доц. Славова и проф. Фесчиян връчват сертификати

За 19-ти път НТБГ проведе своя традиционен панаир на учебно-тренировъчните фирми, който беше посветен на 105 годишнината от създаването на гимназията. Училището е един от учредителите на Асоциацията на икономическите училища в България и е най-голямото в страната с над 1250 ученици, обучаващи се в 45 паралелки. Голяма част от завършващите ученици продължават висшето си образование в УНСС.

Училището е единствено в света със своите 55 учебно-тренировъчни фирми, което го прави световен лидер.

Екип на учебно-тренировъчна фирма, представена на панаира с проф. Даниела Фесчиян

aiub_85478_IMG_1269.jpg

Екип на учебно-тренировъчна фирма, представена на панаира с проф. Даниела Фесчиян

aiub_85478_IMG_1270.jpg

Екип на учебно-тренировъчна фирма, представена на панаира с проф. Даниела Фесчиян

Галерия снимки от Тържествена церемония по връчване на сертификатите на победителите от Национално ...