Център за добри управленски практики

Майсторски бизнес клас

четвъртък, 03 октомври 2019 13:56

Майсторски бизнес клас, организиран от Центъра за добри управленски практики

 

На 13.09.2019 г. успешно приключи третото издание на Майсторския клас, организиран за студенти, докторанти и млади учени на УНСС от Центъра за добри управленски практики.

За пореден път наш водещ лектор беше Иван Кожухаров.

 

За лектора:

 През 1990 г., при катерене в Алпите по западната стена на връх Пти Дрю, група български алпинисти попада под огромен каменопад. Тежко засегнат е един от тях – Иван Кожухаров. Инцидентът го обездвижва, а лекарската прогноза е, че няма да може да живее извън болнична обстановка. Стъпка по стъпка, Иван успява да преодолее тези нови и трудни житейско-скални пасажи. Завръща се в планината и заедно със своите приятели и колеги алпинисти намират начин отново да се катерят заедно.

 

 „Събрахме се 35 души и направихме нещо, което за някои изглежда необичайно, чудновато, а за някои може би дори сензационно. Но то е израз на много истински, човешки ценности – приятелство, себеотдаване, мотивация, жестоко постоянство и работа. Това, което ние свършихме в планината, може да се върши във всяка област на живота – в личен, в обществен, в професионален план.

 

Иван Кожухаров

 

 

Новият момент в това издание беше връчването на сертификати на успешно завършилите. При даването им доц. д-р Цветана Стоянова, директор на Научноизследователския център за добри управленски практики сподели, че майсторският клас има за цел да запознае участниците със специфичните техники за мотивация и самоусъвършенстване, свързани със степенуване на личните цели, набелязване на бъдещи приоритети и очертаване на конкретни действия за тяхното постигане.

 

 

 

Доц. Стоянова и Иван Кожухаров обявяват решението си за награждаване на успешно завършилите класа

 

 

Участниците в майсторския клас със своите сертификати

 

 

 

Иван Кожухаров изрази искрена благодарност на доц. д-р Цветана Стоянова и доц. д-р Ангел Марчев за големия принос в подготовката и осигуряването на перфектни условия за провеждане на майсторския клас. Той добави също, че много цени съвместната работа с УНСС и с нетърпение очаква следващата среща с умните и мотивирани негови възпитаници.

 

Галерия снимки от Майсторски бизнес клас ...